вторник , 14 август 2018
СКАНДАЛНО
Home » Клюки от България

Клюки от България

4-ТЕ зодии, които ще създадат семейство през 2018 г!

зодии семейство

Чакат ви много щастливи и вълнуващи месеци. Любовта е тук и ще ви вдъхне нови сили за нови предизвикателства и етапи от вашия живот. Това са 4-те зодии, които ще променят живота си през 2018 г. Овен Ще си имате бебе. За някои Овни не едно, а цели две – близначета! Дори в семейството си да нямате близнаци, не се ... Read More »

Редовно си пазарувам дрехи онлайн и съм супер доволна!

Онлайн пазаруване

На 25 години съм, живея в голям град до морето и съм мениджър продажби в една от големите дистрибуторски фирми у нас. Работата ми е динамична, постоянно пътувам – срещи с клиенти, с доставчици… Почти не ми остава време да се прибера. Багажникът на колата ми се е превърнал в мини гардероб – вечно има чанти с дрехи. От рокли, ... Read More »

Няколко от най-забавните и интересни мисли!

Забавни мисли

Великите мисли идват в главата на човек толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят. Read More »

Какво не знаете за лотарийните игри?

Лотария

Все повече хора се увличат от идеята за лесно спечелени пари. Купуват билетче след билетче и с това влагат в мечтите си…или просто хранят илюзиите си. Защото е заразно, защото те поддържа винаги с една надежда, че следващият печеливш ще си ти. И аз си купувам билетчета понякога и мечтая. Но се чудя откъде идват парите за тези лотариии.. Ето ... Read More »

Най-лудите обяви за работа и запознанства (снимки)

Обяви за работа

Със сигурност на всеки му се е случвало да засича странни и забавни обяви за работа, запознанства или продажба. Но едва ли сте попадали на тази колекция от смях. Read More »

15 снимки, които ще ви докажат, че българите сме ненадминати!

Български абсурди

Българите сме известни с нашата изобретателност и гениалност, но и с нашата глупост в дадени моменти. Следват 15 снимки заснети в родината ни, с които по-скоро не трябва да се гордеем, но поне не пречи да се позабавляваме. 1. Гаражът на отец Нафърфорий. 2. В Шумен има всичко. 3. Едно кафе за мен, че „трифедното“ е по-скъпо. 4. Знаете ли ... Read More »

Българи направиха уникален джип 6х6 – вижте какъв звяр е!

Джип 6х6

На световния пазар за 6х6 пикапи има ново предложение. Ако си мислите, че само германците са достатъчно умни и способни да направят издържлив, но луксозен пикап със шест задвижвани колела, като Mercedes AMG G63 6×6, грешите, защото българи са превърнали тази Toyota Hilux в 6×6 пикап, пише „Монитор“. За незапознатите с Toyota Hilux, това е здрав пикап с доказани офроуд ... Read More »

Вълшебна смес: Всеки ден жените стават все по-слаби и по-слаби в талията (вижте тайната)

намаляне на талията

Благодарение на тази рецепта, жените отслабвали дневно с по 1 сантиметър в областта на кръста, таза и корема. Този „балсам“ елиминира излишните мазнини и вода от организма, подобрява функцията на мозъка, паметта, слуха и зрението. Основните съставки на тази рецепта се пресен хрян, непрскани лимони с кора и мед. Хрянът унищожава бактериите на дизентерията, салмонела, туберкулоза, както и много гъбички, ... Read More »

Вижте рецептата за здраве и дълголетие на 90-годишната баба Гина!

рецепта за здраве

Баба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – поради това и споделя своята рецепта за здраве! Тя е на достолепните 90 години и не е измислила сама своята рецепта за здраве, която вече цяло село Лехчево използва, а и се е прочула и в съседните села, пише „За жената“. Наследила я от ... Read More »

Ето каква е прогнозата на синоптиците за зимата! Вижте какво ни очаква!

синоптическа прогноза

Синоптици предвиждат топла зима, но и доста мразовити февруари и март. Последните няколко години времето сериозно се обърка и месеци май вървят с един сезон назад. Докато септември и октомври бяха почти летни, ноември и декември ще усетим силата на есента. Януари също се очертава сравнително топъл, но февруари и март се гответе за по-силен и от ланския сняг. Поне ... Read More »