понеделник , 20 август 2018
СКАНДАЛНО
Home » Клюки от Света

Клюки от Света

Европейски сайтове за пазаруване на парфюми

Европейски онлайн магазин

Интернет пространството помага на всеки човек да стигне до всяка точка от планетата. Това означава, че няма граници и за пазаруването. Покрай търсенето и обсъждането на проблема с квалитетните и сигурни сайтове в Европа, от които можем да си купим оригинални парфюми, стигнахме до следния списък. Ще започнем с родното. От parfium.bg наскоро ни изненадаха с перфектна нова визия и обогатен асортимент. ... Read More »

Най-добрите кадри, заснети в точния момент!

Буря

Майк Холинсхед ( Mike Hollingshead ) е американски пейзажен фотограф, преследвач на урагани и авантюрист . Той започва да преследва бури и торнадо още през 1999 г. и това се превръща в негово хоби. През 2002 г. купува първия си фотоапарат. Спира да се занимава с хобито си през 2004 г.,тъй като започва да работи на пълен работен ден… Read More »

А вие можете ли да решите тази задача?

Задача

Сигурно много често попадате на подобни въпроси в социалните мрежи, но точно този ще ви накара най-много да размърдате мозъка си. Въпреки, че на пръв поглед въпросът изглежда много лесен, отговорите които хората дават във Фейсбук са много различни. Нека заедно потърсим верния отговор. Като за начало да видим ябълките в първия ред. Ако 3 ябълки са равни на 30, ... Read More »

Искате домашен любимец? Вижте тези снимки и си помислете пак!

Домашни любимци

Приятелите на животните ще ви кажат, че във всеки дом трябва да има домашен любимец. Това обаче е сериозна промяна в живота и човек трябва внимателно да я обмисли преди да се поддаде на чара на невинно малко кутре, коте, зайче… Преди да вземете решение, вижте следващите 16 снимки. Те могат да ви откажат от идеята да отглеждате животно в ... Read More »

19 култови цитата от другаря Сталин!

Сталин

Другарят Сталин притежавал особено чувство за хумор – специфично и остроумно. Понякога той озвучавал своите решения и умозаключения с такива шеги, че на онези, с които се шегувал, никак не им било до смях.  1. При разработването на легендарния автомобил „Победа“ имало вариант да го назоват „Родина“. Разбрал за идеята, Сталин попитал иронично: „И колко ще струва родината?“ Името на ... Read More »

Мъжете могат да бъдат много креативни родители :) (снимки)

Татковци

Майката е най-святото нещо за един човек, но дали бащата остава на по-заден план? Не вярваме! Елате да направим кратка разходка в света на малките супергерои и техните бащи. 1. Какво играеш бе тате? 2. Бащата е всичко. Ако е необходимо, става и люлка. 3. Правило за повечето мъже: Лакираш ноктите на дъщеря си. 4. И котето се е объркало. ... Read More »

Най-нелепите случки от лекарски кабинети!

Лекарка

Няма лекар или зъболекар, който да не е попадал в смешна ситуация с пациент. Предлагаме компилация от най-забавните лекарски истории, разказани от самите лекари. 1. В кабинета на очен лекар влиза млада жена с бебе в ръцете. Докторът я пита дали прегледът е за нея или за бебето, а тя му отговаря: „Не, не за мъжът ми. Каза да ви ... Read More »

Хората могат да бъдат големи идиоти и да носят дрехи, които ще ви шокират (снимки)

Пълни идиоти

Някои хора се обличат с каквото им попадне. Не знаят английски, но не ги притеснява да излязат на улицата с тениска „Porn Star“. Ето няколко попадения. 1. Леле, како… 2. Леле, бабо… 3. Важно е главата да е на топло. 4. В автобуса. 5. Лельо, недей така. 6. Tell the girls that. 7. Успех. 8. Първо правило в клуба: срещу клуба ... Read More »

Водещи онколози шокираха света: Всеки може да се разболее от рак!

Група специалисти от САЩ завършиха голямо изследване за природата на онкологичните заболявания. Медиците са стигнали до извода, че повечето разновидности рак възникват при хората напълно произволно, без някаква ясна причина, съобщава Daily Mail. „Възникването на онкологична болест не е свързано с генетика, околната среда или начина на живот”, е мнението на учените, цитирано от изданието. В рамките на изследването медиците ... Read More »

Ето кои са най-страшните оръжия на Русия – затова всички се страхуват от тях!

Кои са най-страшните руски оръжия, застрашаващи САЩ? Рейтингът беше направен от американски специалисти по руските стратегически ядрени сили и се появи под заглавието „Петте вида руски ядрени оръжия, от които на Запад трябва да се страхуват“ Кои са тези оръжия? „Борей“ отделно, „Булава“ отделно. На първо място американските експерти са поставили руските атомни стратегически подводници от типа „Борей“, проект 955, ... Read More »