петък , 20 юли 2018
СКАНДАЛНО
Home » Скандално

Скандално

Мъжкият мозък предпочита секса пред храната

мъж и жена

Въпреки поговорката, че любовта на мъжа минава през стомаха му, учени са установили, че силният пол е склонен да мисли за секс дори и когато е гладен, като специални неврони отговарят именно за потискането на мисленето за храна. За разлика от мъжете обаче нежният пол няма такива неутрони, което означава, че за жените сексът идва на второ място след препитанието, ... Read More »

Каква е историята на средния пръст и защо го показваме?

Среден пръст

През 1415 година в битката при Аженкур между французи и англичани, французите предчувствайки победата си заплашвали, че ще отрежат средния пръст на всеки взет в плен англичанин. Защо точно средния пръст? Като ги лишат от средния пръст, английските стрелци никога повече няма да могат да стрелят с лък. Тук трябва да кажем, че английският лък се прави от тис, а самата стрелба с лък ... Read More »

Как щяха да изглеждат мъжете ако бяха жени (снимки)

Мъже облечени като жени

Снимки на 10 мъже, които са излезли на улицата в женски дрехи и са се снимали без капка срам. Read More »

Най-абсурдните татуировки от целия свят

Татуировки

Ако преди се е смятало, че татуировки са притежавали само затворниците, то днес това изобщо не е така. Рисунките по тялото навлязоха в живота ни със страшна скорост и сега на тях се гледа като на изкуство. Дори известни личности на важни позиции не се притесняват да красят телата си с мастило. Все пак трябва много да внимаваме при избора ... Read More »

10 факта, които не знаете за секса!

Факти за секса

Всяко кътче в света крие невероятни истории, факти и интерпретации по темата за секса, която сякаш присъства в почти всеки аспект от живота ни. Той продава, вдъхновява, грижи се за здравето ни, поддържа ни млади, с него се отслабва, манипулира и т.н, пише . Затова не е никак учудващо, че всекидневно се появяват нови и нови материали по темата. 10 от най-вероятните ... Read More »

Най-откачените тоалетни от света (снимки)

Тоалетна

Тази весела колекция за нестандартни модели на секси тоалетни от цял свят се превърна в хит в интернет пространството, след публикацията им в блога Odee. Повечето от тези писоари и тоалетни са предназначени за обществено ползване и са направени с цел да привличат хората да ги използват, вместо да облекчат нуждите си зад някой ъгъл или храст. Вижте някои от ... Read More »

Светът е пълен с нестандартни идеи! Всичко може да бъде вградено при повече желание (снимки)

Иновативна тоалетна

Светът е пълен с талантливи хора с безгранична фантазия. Девизът им е „Нямаш никакъв проблем!“ Те разширяват и свиват вселената, понякога я взривяват. А ако нещо се обърка, винаги имат оправдание – това е дизайнерско решение. Времето се затопля, идва сезонът на ремонтите, вземайте идеи. 1. Решил да направи два нужника, но му досвидяло да купи втора тоалетна чиния. 2. ... Read More »

Най-нелепите снимки на мъже с ци*и!

Мъжки гърди

Масово мъже са с увиснали мазни цици, а не с гърди. Истината е, че трудно може да се устои на мъжка гръд тип „циците на баба“. Мъжете да му мислят дали е дошло времето за пластични корекции или за много пот. Бонус Read More »

Само за космати мъже: 20 прически, които ще ви направят неповторими!

Космати мъже

Как предпочитате мъжете, като гол охлюв или рунтави?  Вижте тези пичове проявили творчество. Read More »

Жената, която бе диагностицирана като сперматохолик (18+)

Американка

67-годишна проститутка от Хюстън, щата Тексас била освободена от затвора след като съдът я признал за „спермохолик“, пише lifenews.ru Както съобщава изданието, жената, името на която предпочели да не споменават, може да стане първият човек на планетата у когото се диагностицирана такава зависимост. „Моята пациентка е една рядка жертва на хранително разстройство, което я прави неудържима в своето пристрастие към мъжката ... Read More »