понеделник , 20 август 2018
СКАНДАЛНО
Home » Звезди » Слави Трифонов ще се облажи стабилно от „Survivor“! Вижте колко пари ще прибере!
before ads

Слави Трифонов ще се облажи стабилно от „Survivor“! Вижте колко пари ще прибере!

слави трифонов„Сървайвър“ отново се завръща в ефира на бТВ през пролетта на следващата година. Обаче този път приключенското риалити няма да е продуцирано от Евтим Милошев компанията му „Дрийм Тийм“, а от тази на Слави Трифонов. От телевизията искат свои и сигурни хора и най-вероятно ще му дадат риалитито, след като му дадоха „Гласът на България“.

Дългият доста си е вдигнал акциите пред ръководството на телевизията. Той за по-малко от година откри Крисия и тя спечели второ място на „Евровизия“, направи много добре „Гласът на България“ и изнесе два мегаконцерта, които събраха рекорден брой зрители, докара детската „Евровизия в България“, а шоуто му непрекъснато вдига рейтинга си.

Конкуренти ще са му Иван и Андрей, които в момента правят „Фермата“, но не могат да стигнат рейтинга на Брадъра. Пък и като телевизионни номади все още не са спечелили изцяло доверието на шефовете си.
Слави всъщност направи първия сезон на „Сървайвър“ през 2006 г., но този факт отдавна е забравен. Тогава Камен Воденичаров беше доста успешен водещ, а предаването изпипано до съвършенство. След това продуцент стана Евтим Милошев, който се избяга от Трифонов и започна да гради собствена кариера. Но след трагичен инцидент в шоуто, то бе прекъснато за две години.

Милошев пак се опита да го направи, но от бТВ искат по-печен продуцент.
По всяка вероятност шоуто ще бъде дадено отново на Слави. Бюджетът на „Сървайвър“ е близо 5 милиона, а печалбата на продуцента му е към 2 милиона лева, разказват в телевизионните среди.

Коментирай чрез Facebook
Слави Трифонов ще се облажи стабилно от „Survivor“! Вижте колко пари ще прибере!
5 (100%) 2 глас[а]