Home » Скандално » Лиляна Павлова с АУДИ за 142 бона, живее под наем за 11 000 на месец!
Лиляна Павлова с АУДИ за 142 бона живее под наем за 11 000 на месец!

Лиляна Павлова с АУДИ за 142 бона, живее под наем за 11 000 на месец!

Сподели новината

С нова кола през миналата 2019 г. се е сдобила Лиляна Павлова, разбира Скандални от имуществената ѝ декларация пред КПКОНПИ.

Тя вече сяда зад вола на чисто ново Ауди, чиято цена е 142 766 лева, но Павлова не е дала сумата от лични спестявания, а е изтеглила кредит, за да си купи возилото.

Заемът е със същия размер като цената на автомобила и е към eдна от големите банки в Люксембург, като в основанието за изтеглянето му бившата министърка на регионалното развитие и на Европейското председателство е посочила, че сумата ще използва за закупуване на кола.

Кредитът Павлова изтеглила в Люксембург, тъй като от 1 ноември миналата година тя замина да живее там, защото зае длъжността вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ), като е и първият човек от България, член на нейния управителен съвет. Заедно с нея там се премести и нейната дъщеря София, като двете дами обитават спретнат апартамент, който обаче не е собственост на Павлова.

От декларацията ѝ се разбира, че жилището е под наем, простира се на 140 квадратни метра, разполага със собствено паркомясто и наемът за един месец е 10 955 лева. Цените на имотите в Люксембург обаче са сред най-високите в цяла Европа, а стандартът на живот там е в пъти по-добър от българския.

По повод публикуваната снимка на къща с жълти павета, за която се твърди че е на бившата министърка, тя отрече да има общо, като направи това с пост в социалната мрежа:

Името ми е замесено в поредната фалшива новина.

Категорично заявявам, че не знам на кого е къщата, която се показва на снимките и нямам нищо общо с нея.

Още веднъж призовавам гражданите да не вярват на сайтове за фалшиви и измислени новини, както и да не разпространяват такива.

За съжаление, вчера всички видяхме, че жълтите павета се използват за замеряне на полицаи и застрашаване здравето и живота не само на органите на реда, но и на мирно протестиращи граждани.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 7 Average: 4.4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар