Home » Свят » „38 години заедно“: как изглежда съпругата на световноизвестен Джаки Чан
„38 години заедно“: как изглежда съпругата на световноизвестен Джаки Чан

„38 години заедно“: как изглежда съпругата на световноизвестен Джаки Чан

Вероятно знаете за Джаки Чан. Той е много популярен актьор, който се е появявал в много успешни филми.

Той започва да се снима през шестдесетте години на миналия век, когато е едва на 8 години. Тогава той разбра с коя сфера на дейност иска да свърже живота си.

1.

Джаки дори участва в някои проекти с Брус Лий

2.

Чан бавно, но сигурно разви контрол над тялото си и също така подобри актьорския си талант. Благодарение на това той има много фенове. Мисля, че си спомняте филми с негово участие: „Час на ръх“, „Броня на Бог“, „Пиян майстор“, „Карате хлапе“ и т.н.

3.

Джаки се омъжи на 28-годишна възраст през 1982 година. С негова бъдеща жена те бяха колеги , когото той я срещна по време на работа в Тайван, и тя стана негов спътник в живота. Тя е с 1 година по-голяма от съпруга си. Младите хора се влюбиха един в друг от пръв поглед. Затова се ожениха буквално година след като се запознаха.

4.

Името на тази жена е Лин Фенджиао. Преди това тя постоянно участва в различни филми, но след женитбата реши да прекрати кариерата си. Тя се интересуваше повече от грижата за семейството си. Снимки с нейно участие: „Завръщане на дявола“, „Страна на смелите“ и т.н.

5.

Интересното е, че Чан не обичаше да говори за личния си живот. Той внимателно криел жена си, рядко излизал с нея. Информацията за Лин започва да се появява в  началото на 2000-те години. Тогава медиите започнаха просто да притискат актьора.

6.

7.

Съпругата на Джаки роди син, който беше кръстен Чанг Зумин. Сега той е по-известен като певец под псевдоним Джейси. Но понякога можете да го видите и във филми.

8.

9.

10.

11.

Преди няколко години той се озова в затвора за шест месеца. Естествено, известният му баща лесно можеше да се справи с всички проблеми, но смяташе, че наследникът трябва да бъде наказан за това, което е направил.

12.

Известно е, че Джаки има и извънбрачна дъщеря Ета. Той призна бащинството си, но не се общува с нея. Според него той започнал връзка с майката на момичето случайно, за която по-късно съжалявал. Той би искал да поправи всичко, но, уви, хората не знаят как да пътуват във времето.

13.

В момента актьорът е на 66 години. Той все още е пълен с енергия и сила, много позитивен е и продължава да зарадва феновете с творчеството си. Скоро трябва да има поне три филма с негово участие.

Източник: Апетитен

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар