Home » Скандално » Ани Цолова към Марешки: Жива съм! Хунтата действа като Сталин, те са пътници, отиващи към бунището на историята
Ани Цолова към Марешки: Жива съм!

Ани Цолова към Марешки: Жива съм! Хунтата действа като Сталин, те са пътници, отиващи към бунището на историята

Сподели новината

Журналистката Анна Цолова е жива и не се страхува нито от хунтата, нито от „златните“ й пръсти!

Бившата тв водеща на сутрешния блок излезе с разтърсваща критика към бизнесмена-депутат Веселин Марешки по повод вчерашното му участие в bTV.

Скандални припомня, че в „Тази сутрин“ в петък лидерът на ВОЛЯ се опита да се защити пред водещия Антон Хекимян, след като бе притиснат с въпроса дали подписа му под проекта за нова конституцията на ГЕРБ се дължи на факта, че същия ден кабинетът подари на фирмата на дясната му ръка апетитна и евтина концесия на един от плажовете на „Кабакум“ във Варна, депутатът нападна и някогашната водеща на предаването Анна Цолова. Тя обаче не му остана длъжна.

Публикуваме коментарът на журналистката от Фейсбук профила й:

„Разбрах, че тази сутрин в студиото на бтв Веселин Марешки е казал: „Преди години Цолова беше на вашето място и опитваше да внушава същите неща като вас (към Антон Хекимян). Но Ани Цолова я няма, а аз съм в Парламента.“

Това, че има много политици, с различни цветове и от различен калибър, които не харесваха въпросите ми, го знам. И механизмите им на действие, за добро или лошо, също. Нищо ново.

Това, което ме смути най-много обаче, е формулировката: „Ани Цолова я няма“. Веднага си спомних известната реплика от мракобесното минало: „Има човек – има проблем, няма човек – няма проблем“. Неин автор е Йосиф Висарионович.

Дали вербалната искреност на Марешки не е разобличителна? Само питам.

Пиша това, не за да ви занимавам със себе си, а заради събитията напоследък. Поводи има. А и мен ме има.“

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар