Home » Скандално » Хаджигенов: Надявам се Бойко Борисов да не подаде оставка утре, да се сблъска с любовта на народа и да излети с джипката за Дубай
Хаджигенов: Надявам се Бойко Борисов да не подаде оставка утре да се сблъска с любовта на народа и да излети с джипката за Дубай

Хаджигенов: Надявам се Бойко Борисов да не подаде оставка утре, да се сблъска с любовта на народа и да излети с джипката за Дубай

Искрено се надявам Бойко Борисов да не подаде оставка утре и най-накрая да се сблъска с любовта на народа, максимално близко, каза адв. Николай Хаджигенов пред Слави в Телевизия 7/8.

Хората са бесни, идват от цялата страна, онзи ден незначителен инцидент стана, след като тръгнахме към Орлов мост след края на митинга. Едва успях да удържа групата, която заварих на място, бяха възрастова граница 60 плюс, едва успях да ги удържа да не изядат жандармерията.

Хората са бесни, на тях им писна, не искат повече да бъдат в планетата на маймуните, както твърди Валери Симеонов и въобще цялото управление, те са гневни и аз ги чакам утре в 8 сутринта. Ние идваме Борисов, дръж си оставката, каза още адв. Хаджигенов.

Ако не стане, както очакваме, Бойко да излети с джипката в Дубай, защото място няма да си намери в цялата страна.

55 дни не е стъпил в София, както Каскета. Това е примитивен страх, страх ги е от собствения народ. Нищо не са направили за последните 10 години. Хората разбраха, че силата е в тях, те са силните, ние сме повече. Бойко е никой в крайна сметка. Хората разбраха, че всъщност сме позволили в последните 10 години да ни упправлява един изключително прост човек, по-прост от собствените си представи, по-лаком.

Най-ужасното нещо в последните 30 години е Бойко Борисов, и хората го разбраха, допълни Николай Хаджигенов.

Да бяга, да бяга, седмица-две ще бяга, той не е стъпил в София, заседанията на МС са изнесени онлайн. Бойко и онлайн заседания, ти представяш ли си какъв виц е това, само и само да не е в София. Тодор Живков на Априлския пленум пасти ще яде.

Ситуацията би била комична в нормална ситуация, но тъй като не е нормална, не е комична, коментира адв. Хаджигенов.

Източник: Petel

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 3.7]

About clslavchev

Твоят коментар