Home » Свят » Избраната от вас карта ще разкрие какво ви очаква в близко бъдеще
Избраната от вас карта ще разкрие какво ви очаква в близко бъдеще

Избраната от вас карта ще разкрие какво ви очаква в близко бъдеще

Сподели новината

Представете си, че гадателката ви е поканила на гости на чай. Подобно на всички пророчици, разбира се, че тя може да предскаже бъдещето.

Тя ви предлага тази възможност. Бихте ли искали да разкрие тайната на бъдещето ви?

Ако отговорът е „да“, картите са пред вас.

Трябва да се вслушате в себе си и да изберете една карта.

Карти ТароКарта номер 1

Моментът на съзидание настъпи в живота ви. Няма време за губене. Трябва да наберете сили за нови постижения. Близкото бъдеще ще бъде много спокойно и благоприятно, освен ако разбира се не решите да поемете риск.

Карта номер 2

Пътят на тази карта казва, че в живота ви е настъпил период на промяна. Намирате се на кръстопът. Доверете се на сърцето си. То ще ви каже правилния път и ще ви доближи до целите ви.

Карта номер 3

Радостта и доброто настроение ще бъдат ваши спътници в близко бъдеще. Трябва да признаете, че животът ви отдавна е сив. Сега е подходящото време да се заемете с реализиране на желанията си. Това ще ви донесе много полза и удоволствие.

Карта номер 4

Поемате твърде много отговорности върху себе си. Спрете да го правите. Това няма да доведе до добро. Време е да спрете и да помислите за себе си. Ако го направите, ще бъдете възнаградени за всичките си заслуги.

Карта номер 5

Вашият разцвет започва. Подобно на пъпките на розата, душата ви ще разцъфне. Нека приятните събития да влязат в живота ви. Ще имате късмет в много неща, ако спрете да слушате грешни съвети и започнете да се вслушвате повече в себе си.

Карта номер 6

Тази карта ви казва, че ви очакват добри новини. Възможно е тази новина драстично да промени живота ви. Но не се притеснявайте, промените ще са за добро.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар