Home » Скандално » „Проста кърджалийска п….“ изригна: Заради Румен Радев мин. заплата не е 1000 лв.!
"Проста кърджалийска п...." изригна: Заради Румен Радев мин. заплата не е 1000 лв.!

„Проста кърджалийска п….“ изригна: Заради Румен Радев мин. заплата не е 1000 лв.!

Сподели новината

Цвета Караянчева смята, че минималната заплата може да стане 1000 лв., ако Румен Радев спре да тормози правителството!

Председателят на НС Цвета Караянчева, станала известна като „проста кърджалийска п….“, както я нарече премиерът Бойко Борисов, продължава да осъжда дейността на президента Румен Радев. Тя вижда в него големия проблем държавата да не може да се развива.

Караянчева за Радев

„Ако се спре с това безумно искане на оставката на Борисов, само след месец минималната заплата ще скочи на 1000 лв. Просто не може да се работи спокойно така.“ – смята Караянчева, цитирана от Dailystandart.com.

Цвета Караянчева вижда големия проблем на България в Румен Радев

Тя е на мнение, че големият виновник за всичко е Румен Радев. Ако той престане да подкрепя протестите, държавата ще може да се развива пълноценно.

„България върви по своя европейски път, но Радев и тъмните сили зад него искат да ни върнат с десетилетия назад във времето.“ – коментира Караянчева.

Преди дни се заформи нов скандал с участието на президента, макар и косвено участие, припомня Скандални. В Русе се появиха некролози с неговия лик, което предизвика нов протест, който ще стартира утре.

Цвета Караянчева продължава да подкрепя сляпо Бойко Борисов, въпреки че той й лепна най-срамния прякор!

Колкото и странно да е, Цвета Караянчева не се сърди на Бойко Борисов за това, че я нарече „проста кърджалийска п….“ в скандален аудиозапис. Потресаващото обаче е, че председателят на Народното събрание се застъпва изцяло за премиера по време на протестите и го прави без грам притеснение.

Мнозина останаха шокирани, когато видяха във Фейсбук профила на Караянчева нейна профилна снимка с надпис отдолу „Аз вярвам на Бойко Борисов“.

Автентичността на аудиозаписа, в който Борисов й лепна срамното петно, вече е доказана, след като Елена Йончева я прати на американска експертиза. Няма монтаж и действително обидната квалификация на премиера към председателя на НС е факт.

Близко до логиката е, че щом вярва на Бойко Борисов, както е писала в профила си, а записът е достоверен, Цвета Караянчева вярва, че е „проста кърджалийска п….“. Скандално, но така излиза.

Източник: Зона98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 11 Average: 4.5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар