Home » България » Тузарска сватба вдигнаха Бисера и Юра Месропян в Пловдив
Тузарска сватба вдигнаха Бисера и Юра Месропян в Пловдив

Тузарска сватба вдигнаха Бисера и Юра Месропян в Пловдив

Сподели новината

Пищна  сватба в Пловдив вдигнаха популярната двойка Бисера и Юра Месропян. Тържеството  се състоя през изминалата събота в Гранд хотел Пловдив, където близо 300 гости скандираха „Горчиво”.

Най-големите бохеми от града под тепетата бяха сред гостите на приказното събитие на младото семейство Месропян. Сред поканените беше и фолк звездата Анелия, а градуса на настроението със свои изпълнения вдигна гласовитата Софи Маринова, която бе специалния гост-изпълнител на сватбеното тържество.

И тъй като традициите са онова, което променя сватбения ден и го превръща в по-различен и вълнуващ от всеки друг, всичко започна със сключване на църковен брак в Арменската апостолическа църква „Сурп Кеворк“ в град Пловдив.

След това всички се отправиха към ресторанта, като за ескорта на Бисера и Юра бяха впрегнати два автомобила Хамър и множество луксозни мерцедеси G-class, които обиколиха града с младоженците и събраха удивените погледи на минувачите.

Самото подписване се състоя на изнесена церемония в градината на хотела, на специално декорирано за целта място, а всички гости бяха посрещнати в уелкъм дринк. До олтара, булката бе отведена от своя баща, който я предаде на Юра. Пред всички присъстващи той се закле да я обича и да е до нея не само в хубавите, но и в тежките моменти. Това младоженецът направи със слово, лично написано от него.

След вдигане на бурна наздравица започна и същинската част от сватбеното тържество, а залата, ангажирана за бохемската сватба, бе потънала в разкош благодарение на стилната сватбена украса в бяло.

В центъра на събитието, разбира се, бе булката Бисера, която смая всички гости с прелесната си визия и дизайнерска рокля, извадена сякаш от приказките. Елегантен кок в съчетание с блестяща тиара и дълго було допълни изцяло визията на усмихнатата и чаровна булка.

Младоженецът се появи със стилен черен костюм и бяла риза.

Началото на тържеството бе поставено с първия сватбен танц на младоженците, които избраха песента на Брадли Купър и Лейди Гага от филма „Роди се звезда“ – Shallow.

За доброто настроение на многобройните гости се погрижи диджей, а по-късно празничната програма продължи с оркестър. Черешката на тортата беше Софи Маринова, която буквално вдигна всички по столовете и масите. Последваха много танци до зори.

В късните часове Бисера и Юра разрязаха голяма торта, докато около тях горяха огромни букви Ю и Б, допълнени от сърце. Кулминацията на вечерта бе грандиозна и пищна заря, която успя да озари и да се чуе от почти цял Пловдив.

Безспорно за сватбата на семейство Месропян ще се говори дълго време! В момента, младоженците са на своя меден месец, а дестинацията, която избраха е романтичния гръцки остров Санторини.

Не по-малко шикозни бяха моминското и ергенското парти на двамата младоженци. Големите купони станаха факт в края на месец август.

Дамите се събраха в елитно заведение, където специално за партито всичко бе издържано с луксозна и стилна украса. Специално сепаре бе приготвено за бъдещата булка и най-близките й приятелки, а за разкош по масите бяха поставени бутилки марков алкохол, много глезотии и уникална бутикова торта за повода.

По същото време Месорпян събра аверите си в луксозна вила, далеч от хорските очи.

Припомняме, че Бисера и Юра се сгодиха миналата година. Предложението за брак се случи на празненството по случай 23-тия рожден ден на красавицата, което се състоя в известна резиденция край Пловдив.

„От както те срещнах си представях този момент…Казват,че когато откриеш половинката си,тогава живота ти придобива смисъл!Е ти, осмисли моя живот!Обичам те, безкрайно много! ДА!“ – написа Бисера Маринова и публикува снимка на пръстена в личния си профил. Заедно с диамантеното бижу, Бисера получи и огромен букет, старателно опакован в хартия, на която бяха изписани златни инициали с първите букви на влюбените – Б и Ю.

Двамата са заедно от 5 години, като любовта помежду им пламва на абитуриентския бал на Бисера. Пловдивчанинът с арменски корени е син на известен месарски бос. Завършил е езиковата гимназия в града под тепетата.

Бисера от своя страна е зaвъpшилa Чacтнaтa пpoфecиoнaлнa гимнaзия пo икономика, но голямото й желание винаги е било да ce зaнимaвa c мoдa. От известно време тя се изявява като дизайнер. Има онлайн бутик.

Източник: Трафикнюз

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар