Home » България » Борисов от Кърджали: Правилно управляваме държавата, всичко работи, народът не усеща, че сме в пандемия
Борисов от Кърджали: Правилно управляваме държавата всичко работи народът не усеща че сме в пандемия

Борисов от Кърджали: Правилно управляваме държавата, всичко работи, народът не усеща, че сме в пандемия

Сподели новината

Премиерът Бойко Борисов и председателят на парламента Цвета Караянчева са на посещение в Кърджали, където освещават новоизградена сграда, част от манастирския комплекс “ Св. Йоан Предтеча“, информира Канал 3.

Министър-председателят бе посрещнат с аплодисменти от симпатизанти. Ето какво сподели той пред журналисти:

„Уважавам протестите на хората, когато хората са искали нещо, са били организирани срещи и са им решавани проблемите. Има обаче и платени провокатори, към тях изпитвам неприязън.

Искам да чуем как ще управляват другите, не да говорят само за бесилки и ковчези, всички протестиращи партийни личности, са провалили се политици.

БСП се обвиняват в лъжа и манипулации на вътрешните избори, а искат да организират парламентарните. Ние правилно управляваме държавата, всичко работи, народът не усеща, че сме в пандемия.

Винаги съм искал най-строги наказания за полицаи, превишили правомощията си, но те бяха атакувани с невиждана ярост. Този път бяха насилени полицаи, нямаше полицейско насилие“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар