Home » Скандално » Къмпингари: Какви боклуци ни продават, по дяволите? (СНИМКИ)
Къмпингари: Какви боклуци ни продават по дяволите? (СНИМКИ)

Къмпингари: Какви боклуци ни продават, по дяволите? (СНИМКИ)

Сподели новината

„Явно българите сме смятани за втора ръка хора, след като почти всяка една стока у нас е такава – преоценена. Независимо дали става дума за храни, напитки или някакви други стоки – всичко за нас е ниско качество и го доказват фактите“, споделиха пред Lupa.bg къмпингари.

Те пострадали преди два дни край морето, на един от хубавите плажове по южното ни Черноморие – „Корал“.

„Събрах смелост да отида до плажа. За жалост „провезата“ – така наричат местните морските бури, беше унищожила почти напълно нашия лагер. Всичките нови палатки „Quechua“, в това число и тентата от същата марка, са тотал щета. Разцепени са на лентички, все едно са от хартия. Старите палатки не са помръднали. Не знам какво точно ни продават „Декатлон“ – дали дефектна или някаква залежавала с години по складовете стока, но за първи път виждам подобно нещо“, призна пред нашата медия Любов Любомирова – един от свидетелите на случката.

След бурята се оказало, че голяма част от курортистите, които се наслаждават на последните топли септемврийски дни, няма къде да спят. И трябвало „на пожар“ да се търси вариант за подслон.

Естествено, вариантите били два – или наемане на квартира, или закупуване на нови палатки, които да разпънат на плажа край морето.

Източник: lupa

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар