Home » Полезно » Тези 6 предмета гонят лошото от дома и отпушват късмета
Тези 6 предмета гонят лошото от дома и отпушват късмета

Тези 6 предмета гонят лошото от дома и отпушват късмета

Сподели новината

Някои вярват, че в дома им може да има негативна енергия, която влияе на семейството и щастието мy.

Ако сте от тези суеверни хора, ето няколко предмета, които ще ви помогнат да премахнете лошата енергия от дома си и да се заредите с повече позитивизъм.

1. Зелени растения

Смята се, че когато във всяка стая има по едно зелено растение, то действа добре на енергията и поглъща негативната енергия от него. Колкото повече растения в саксия отглеждате в дома си, толкова по-добре се отразява това на усещането във всяка стая.

2. Бели мебели

Подобно на светлината, белите повърхности я отразяват, а черните я поглъщат. Затова, ако имате повече бели и светли мебели в дома си, ще усещате по-добра и хармонична енергия. Същото важи и за боята по стените – хубаво е да бъде в по-светлите нюанси.

3. Големи картини

Смята се, че големите картини поглъщат много от енергията на един дом, но само тази, която се счита за негативна. Ярките цветове носят настроение, повдигат хармонията в дома и действат благоприятно на всяка стая, в която са поставени.

4. Килими

Някои суеверия казват, че не бива да има стая, в която няма килим на пода, защото така добрата енергия „изтича“ надолу и не се задържа в дома. Достатъчно е дори да поставите малко декоративно килимче, без да оставяте пода напълно непокрит.

5. Капан за сънища

Всеки е виждал красивите плетеници от мъниста и пера, които наричаме капани за сънища. Поставени над леглото, в което спим, се смята, че улавят лошите сънища и ни помагат да сънуваме повече цветни и позитивни сънища.

6. Кристали

Първо добре трябва да се запознаете с видовете кристали и за какво действат те, как и къде се поставят. Смята се, че има кристали, които поглъщат голяма част от лошата енергия в дома и връщат чиста хармония. Опитайте!

Източник: Марица

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар