Home » Скандално » Борисов за снимките от спалнята: Блестяща ченгеджийска операция на Радев. Вкараха една прекрасна госпожа да нащрака, докато ме няма
Борисов за снимките от спалнята: Блестяща ченгеджийска операция на Радев. Вкараха една прекрасна госпожа да нащрака докато ме няма

Борисов за снимките от спалнята: Блестяща ченгеджийска операция на Радев. Вкараха една прекрасна госпожа да нащрака, докато ме няма

Сподели новината

Бойко Борисов обвини пряко президента Радев за снимките от спалнята си с кюлчетата и пачките по 500 евро. Според него най-близки хора на президента са организирали операцията, за която са се готвили от години.

“Президентът е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект.

Той не е равноотдалечен. Много силно политически е украсен. Дали към нова партия, дали към БСП или ДПС. Не е към ГЕРБ.

Той като говори трябва внимателно да мисли за себе си.

Аз съм изяснил как коварно неговите хора на жаргон ме сготвиха. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака. Шапка им свалям. Перфектно го направиха. Година са се готвили за този момент.

Грешката им беше че пуснаха клипа, с който се снима спалнята къщата сервизните помещения в мое отсъствие.

Ако е имало пари. Който държи злато диаманти пари в едно чекмедже. Всички знаят , че касата е пред вратата. Там беше там седи.

Като ченгеджийска операция е фантастично. Шапка им свалям.

Не случайно само той го повтаря.

Защото неговото обкръжение го свърши. А неговите записи? Дето хъка мъка. Прикриване на проверка.

Като говорим за едните записи да говорим и за другите, но има ли смисъл? За мен е приключил случая. Не мога да отрека, че по брилянтен начин го направиха. После как ги пришиха. Убийство на манекенка в Гърция. Пълна лъжа се оказа.

После Борисов пие ракия с гангстери. Гангстерът се оказа Себастиан Курц в Австрия. Такива примери с къщи, острови”, каза Борисов.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар