Home » Свят » Ернст Мулдашев с апокалиптична прогноза за България и света!
Ернст Мулдашев с апокалиптична прогноза за България и света!

Ернст Мулдашев с апокалиптична прогноза за България и света!

Сподели новината

България отива под водата, небето вече няма да е синьо

Континенти няма да има и ще останат само отделни острови, най-издигнатите части на земните материци. В Африка ще останат като острови част от Драконовите планини на юг, вулканът Килиманджаро с прилежащите към него планини на територията на Кения и Етиопия, част от планинската система Атлас в Мароко, както и две плата в Сахара – Ахагар и Тибести. Египетските пирамиди ще потънат.

По-късно, когато анализира „знака на апокалипсиса“ Мулдашев казва: „Платото Тибести в Сахара заблестя с особена светлина и това приличащо на Тибет наименование ни се стори дълбоко предопределено и предизвика емоции във връзка с възможността и там да съществуват монументални съоръжения.”

В Близкия изток ще останат част от планините на територията на Йемен (планината Хадрамаут), Иран (хребетът Копетдаг) и Турция (хребетът Тавър), както и знаменитата планина Арарат, за която арменците твърдят, че по време на Всемирния потоп спасителят на човечеството Ной е акостирал със своя кораб. Саудитска Арабия, Израел, Йордания, Обединените арабски емирства и други страни ще потънат.

В Европа ще останат най-вероятно част от Алпите, Пиренейският хребет в Испания, линията на хребета в Норвегия и част от Кавказ.

Под водата ще се окажат Великобритания, Франция, Германия, Холандия, Белгия, Италия, Гърция, България и други страни.

Ще се спасят част от Австрия, Швейцария и Испания.

Европейската част на Русия също ще потъне, както и Украйна, Белорусия, прибалтийските страни, Казахстан и други държави от бившия Съветски съюз. Ще останат част от Ставро-полския край заедно с част от Грузия и Армения, както и част от Киргизстан и Таджикистан.

Москва също ще потъне. Ще потънат Уфа, Казан, Самара, Санкт Петербург…

Източната част на Русия също в по-голямата си част ще се окаже под водата, с изключение на няколко гористи острова в районите на Саяните, Забакайлието, Верхоянския хребет, Станови хребет и Черски хребет.

Париж също ще потъне.

Със сигурност ще останат Хималаите и Тибет.

Там според всички прогнози ще остане най-голяма площ от земна суша, едва ли не континент с големината на Австралия. Погледнете глобуса! Цялата верига на Хималаите, като се започне от Бутан на изток и се стигне до щата Кашмир в Индия. В този единствен континент на Земята ще влязат планините Хиндокуш в Пакистан и Афганистан, Памир в Таджикистан, Тяншан в Киргизстан и Китай, Алтай и, може би, хребетите Саяни и Хангай в Русия и Монголия, както и, естествено, Тибет, плавно преминаващ в пустинята Гоби.

В югозападната покрайнина на този континент е свещената планина Кайлас… с… Града на боговете. Така че не цялата земна суша ще бъде потопена.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3.5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар