Home » Клюки » Софи Маринова пак ще пее в „Капките“ (още разкрития)
LifeOnline: Софи Маринова пак ще пее в „Капките“

Софи Маринова пак ще пее в „Капките“ (още разкрития)

Сподели новината

Макар и до старта на „Като две капки вода 9“ да има поне половин година, вече текат преговори с участниците. В ход е и цялостен план за шоуто, което забавлява младо и старо пред екрана по три месеца през пролетта.

Първият сигурен участник е Софи Маринова, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник в кухнята на имитаторското шоу.

Певицата вече участва в шоуто преди 2 години и впечатли всички с превъплъщенията си като Уитни Хюстън и Селин Дион. Най-забавни пък бяха образите й на антилопата Тита и 100 Кила.

Това е прецедент в шоуто и за първи път се повтаря участник от предишен сезон.

Истината е, че концепцията на деветия сезон е той да събере най-атрактивните участници от предходни сезони и да се превърне в своеобразен „All Stars“ сезон, подобно на Биг Брадър.

Подобна стъпка на продуцентите може да се обясни с изчерпването на вариантите (вече се извъртяха 64 участника) или пък с желанието да се заложи на сигурни и вече проверени кадри.

Някои от най-атрактивните участници в предходните осем издания на предаването са Азис, Миро, Коцето Калки, Гери-Никол, Фики, Дичо, Деси Слава, Луна, Милица Гладнишка, Константин и Стефан Илчев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар