Home » Клюки » Тъжната истина: Ето защо Лили Иванова няма свои наследници (Снимки)
Тъжната истина: Ето защо Лили Иванова няма свои наследници (Снимки)

Тъжната истина: Ето защо Лили Иванова няма свои наследници (Снимки)

Сподели новината

За личния живот на примата на българската музика, Лили Иванова, е изписано много, но самата тя почти никога не споменава миналото си и по-специално – мъжете в живота си (а те не са никак малко).

Двама обаче са тези, от които тя е очаквала дете – първият й съпруг, доктор Георги Павлов, и музикантът Здравко Радоев. Заради гинекологични усложнения и нелеки операции , които примата претърпява, тя се разминава завинаги с мечтата да бъде майка .

Именно невъзможността да роди дете станала причина за разпадането на първия й брак.

И до ден днешен Лили споменава с добро само един от своите мъже – композитора Иван Пеев, който почина през 2018 година. Към останалите си любовници се отнася с пренебрежение, а за доктор Павлов, който първи успява да я отведе пред олтара, е говорила само в биографичната си книга, пише „Галерия“.

Лили Иванова и Иван Пеев

Когато се омъжва за него, тя е все още неизвестната Лиляна Иванова Петрова. Запознали се, докато работела като медицинска сестра. Оженили се по настояване на неговата майка и Лили отишла да живее с мъж, свекър и свекърва в семейната им къща в Перник.

Бащата на мъжа й, който бил миньор, я приел като своя дъщеря. Свекървата обаче била много недоволна, че синът й взел „проста медицинска сестра“, която на всичкото отгоре искала да става певица.

Освен, че със сина й непрекъснато тормозели Лили психически, издевателствали над нея и физически. Редовно я карали да мъкне тежки товари, които били непосилни за миньонче като нея.

Лили Иванова

Най-много я съсипвал фактът, че семейството на съпруга й не спирало да настоява двамата да имат дете. В същото време Лили тъкмо прохождала в музиката и всеки ден пътувала с влака от Перник до София, за да си търси концертни изяви. Все пак успяла да забременее, но загубила бебето на участие в Разлог. Изведнъж усетила режеща болка в стомаха.

Колегите й я закарали до Петрич, където в продължение на 2 часа Лили чакала на носилка в коридора на болницата да стане 7 часа, за да дойдат лекарите. Оказало се, че певицата има убийствен кръвоизлив в корема и се наложило един от лекарите да стане кръводарител, за да й спасят живота. По-късно, когато станала звезда, я издирил и й поискал пари за услугата.

Още докато била омъжена за доктор Павлов, Лили се увлякла по колегата си Здравко Радоев, с когото също били на косъм да станат родители. Втората й бременност била извънматочна.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар