Home » Скандално » След Борисов: Радев става премиер в сянка, прави средната заплата 2000 лв.!
След Борисов: Радев става премиер в сянка прави средната заплата 2000 лв.!

След Борисов: Радев става премиер в сянка, прави средната заплата 2000 лв.!

Сподели новината

Българският президент може да няма правомощия да влияе на работната заплата, но Румен Радев определено не е просто пионка като всички останали негови предшественици.

Румен Радев поема България

Бившият летец иска да свали Бойко Борисов на всяка цена и ако го направи, обещава, че ще направи средната заплата у нас 2000 лв., пише Ejednevno.eu.

Ген. Радев иска толкова силно да сформира служебен кабинет, тъй като той ще движи държавата, а служебният министър-председател ще бъде поставен лично от него и се очаква да прави каквото му каже.

В този ред на мисли изглежда съвсем реално Румен Радев да увеличи заплатите, заставяйки „своя“ премиер да го направи.

Румен Радев
Румен Радев ще управлява в сянка

Това обаче може да се случи само при оставка на кабинета „Борисов“, за да може да се състави служебно правителство. Ето защо президентът желае толкова силно тази оставка, защото след това на практика той ще поеме управлението на държавата.

След евентуалния мандат от 3 месеца на служебния кабинет ще се проведат редовни избори, но тогава вече Румен Радев ще е събрал достатъчно сила, за да постави „своя“ партия на върха и на практика пак да остане той начело на държавата, т.е. да бъде премиер в сянка.

Ето защо той обяви, че не иска да прави партия и иска да остане президент. Така хем няма да си очерни името, тъй като народът е намразил достатъчно много всички партии, хем ще управлява скрито.

Интересното е, че партията, която Радев би поставил на върха, не е БСП. Корнелия Нинова не се е съгласила да бъде подставено лице и затова ще се търсят алтернативи, които най-вероятно отново ще са към лявото.

Комунист ли?! Румен Радев разсече „червените“ в името на България!

Румен Радев е категоричен, че не се ръководи от партийни интереси, а само от тези на българския народ и нашата страна!

Мнозина обвиняват Румен Радев, че е комунист и понеже бе подкрепен от БСП на президентските избори, изповядва „червената“ идея и иска да върне социализма в България.

Радев би скочил и на „червените“

Истината обаче се оказва тотално различна. Всъщност ген. Радев няма нищо общо с никоя партия и за него важното е народът ни да е добре.

Именно това стана ясно от негово изявление. Президентът е категоричен, че не следва партийни интереси, предаде „Фокус“.

Румен Радев
Румен Радев посече и БСП

„Ако един ден БСП дойде на власт и видя, че не изпълнява обещанията си, ще критикувам и нейното управление. Ако разпиляват ресурсите на държавата и парите на народа, ще застана и срещу тях.“ – отсича държавният глава.

Той поздрави Корнелия Нинова за преизбирането й начело на БСП и изрази надежда, че тя ще обедини партията, за да може да работи за благото на България.

Румен Радев очевидно не се интересува от партийните интереси и би критикувал всеки, който не работи за България. Той е категоричен, че едно правителство трябва да поставя нуждите и интересите на народа пред своите.

Припомняме, че преди няколко месеца бившият пилот сподели пред медиите, че ако той управляваше България, нямаше да се открадне и стотинка. Това породи слухове, че се готви за премиер, но преди дни Радев ги опроверга, като заяви, че не желае да бъде друг освен президент.

От изявлението на Румен Радев личат намеци, че той стои дълбоко в дъното на грозното разцепление, което се случи на последния #конгрес на #БСП, коментира запознат от средите на червените. През последните дни много ръководни кадри в партията напуснаха парламентарната група. А президентът поздрави Корнелия Нинова за преизбирането ѝ. Тоест старите порове, които се отцепиха, могат да заминават по дяволите. С тях или без тях – все едно. Как мислите вие? Кое точно разцепи БСП по такъв брутален начин? Сега партията повече радевистка ли е или по-малко?

Източник: Зона98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар