Home » Скандално » Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията е Измама! Тя няма нищо общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите!
Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията е Измама!

Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията е Измама! Тя няма нищо общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите!

Сподели новината

Пандемията от „Ковид-19“ всъщност не е никаква пандемия и няма нищо общо нито с науката, нито с медицината.

Следете пътя на парите и ще разберете кой и защо провокира тази масова психоза. Следете офертите за термометри и маски. Правителството ни купува маски за 3 млн. лв. И ги е купува за 3 лв. парчето, а те всъщност струват по 3 стотинки. Ковид-пандемията е някаква масова световна измама. Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ и епидемиолог в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.

Хората от цял свят излязоха на улицата. С тази пандемия една шепа хора правят останалите милиарди човеци на идиоти. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата, каза още професорът.

Доц. Ангел Кунчев от Щаба за борба с коронавируса дотолкова изнагля, че онзи ден си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров.

„Ти виждал ли си отделение за COVID-19, бе?!“, попита най-арогантно този лъжец. Прозвуча ми като репликата от българския сериал „Под прикритие“, когато Захари Бахаров пита: „Ти качвал ли си се на Q7, бе?“. Хората трябва да знаят, че Ангел Кунчев не е никакъв лекар, а най-обикновен администратор, докато доц. Мангъров е светило в родната епидемиология. Пълно безумие е книжен плъх, посредствен консултант по инфекциозни болекти като Кунчев, който реално не лекува хора, да си позволява такъв тон и език към големия д-р Мангъров.

Епидемиологията е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. В нашата наука има много написани правила, които един теоретик като Ангел Кунчев, който никога не е лекувал хора, няма как да разбира. Те се разбират и прилагат само от хора-практици, обясни професорът в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

Преди два месеца пак същият Кунчев си позволи да заяви, че българските лекари нямали хигиена и той лично решил да ни дисциплинира.

Ще ви кажа, че оздравяват само тези хора, които преди това са били болни. Останалите се водят заразени и незаразени. Тази „грешка“, която се натрапва и мултиплицира от Щаба във всяко тяхно съобщение, е напълно умишлена. Същото важи и за репликите им „починал С Коронавирус. Забележете, не „ОТ коронавирус“, а „С коронавирус“. Тия уж грешки всъщност се използват с цел манипулиране на населението. За мен корона-пандемията е чиста измама, а насаждането на страх у хората е за да се оправдаят разходи и пари. Това е някаква масова геополитическа манипулация, категоричен е д-р Чалъков.

Ами „чувството за чуждо тяло в организма“ – такъв бил основният симптом при Ковид… спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смели сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов от Щаба пък в началото говореше едни неща, а после съвсем други и обратните на тях, коментира професорът.

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Не ги препоръчвам и на пациентите си. Питах Щаба защо при това положение не затворят клиниката ни. И когато ги попитах, не ми отговориха, заяви той.

Източник: Skandalno.net

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 11 Average: 4.6]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар