Home » Свят » Учени със сензационно разкритие за дарбата на Ванга: Разгадаха тайната й!
Учени със сензационно разкритие за дарбата на Ванга: Разгадаха тайната й!

Учени със сензационно разкритие за дарбата на Ванга: Разгадаха тайната й!

Сподели новината

Учени разкриха тайната дарба на Ванга, предизвикаха революция!

Години наред великата петричка пророчица Ванга е била обект на масов интерес. Не само на хора от България, но и на множество учени от чужбина. Правени са редица тестове и изследвания, но така и не можа да се установи на какво Ванга дължи невижданата си дарба да прозре в бъдещето.

До днес обаче. Руски учени съобщиха сензационното си откритие за сляпата пророчица. А именно – тя е имала сонар в главата си. Благодарение на него тя е успявала да надникне в човека като в отворена книга, както и да вижда в бъдещето.

Академик Юрий Негрибецкий се задълбочава върху бучката кристална захар, която Ванга е искала от хората. Както знаем, тя почти винаги е карала посетителите си да спят една нощ върху бучка захар, с която после да отидат при нея.

Пророчицата е виждала миналото и бъдещето на човека именно чрез тази бучка захар и това си има научно обяснение. Учените разкриха, че кристалите на захарта записват до невероятна точност цялата невидима информация, която човек излъчва.

Разбира се, да извлечеш информация по този начин, са имали и ще имат много малък брой от хората по цялото земно кълбо. Което още веднъж гарантира гениалността и уникалността на нашата Ванга.

Бързаме да уточним, че въпросният сонар е онова, което по света наричаме “шестото чувство”. Не си мислете, че някой е “бъркал в главата й”, за да й вгражда чип или нещо подобно.

До такова мащабно развитие и неподозирани размери на шестото чувство като нейното обаче, могат да се похвалят единици на планетата. Дори способностите на Ванга да общува с мъртвите, което е доказано неведнъж, също се дължи на сонара в главата й.

В крайна сметка е потвърдено за пореден път едно – Ванга е велика и сме щастливци, че се е родила българка. Поклон!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар