Home » Клюки » Грижовният Годжи пътува 260 км всяка нощ до Криводол
Грижовният Годжи пътува 260 км всяка нощ до Криводол

Грижовният Годжи пътува 260 км всяка нощ до Криводол

Сподели новината

Георги Милчев-Годжи се оказа най-преданият син на света- почти всяка нощ- след записа на „Шоуто на Слави”, поема към Криводол, където живее майка му Цеца.

Съседите са във възторг от синовната грижовност на известния басист, който бие над 260 километра в двете посоки, за да е близко до майка си Цветана Тодорова, дългодишен шеф на Социално подпомагане.

Като местната знаменитост и „Почетен гражданин на Криводол” Георги Милчев не отказва снимки на роднини и познати в непринудена обстановка край бащината къща. Хубавата Ани Иванова, която работи в магазин във Враца, направи фурор във Фейсбук, качвайки своя снимка с музиканта, направена преди ден в Криводол.

Младата жена често отскача до градчето, където живее баба й, но радостта й е огромна, че за първи път успява да се увековечи на кадро с известния музикант. Под снимката, където двамата са прегърнати, е написала: „С комшията!!!”.

„Еее, кой е този до теб?”, не липсват и зевзешки коментари под снимката, която събра рекордните 216 лайка само за 2 часа.

Годжи зачести посещенията при майка си, откакто баща му Милчо почина в края на 2012г. Загубвайки татко си, той си дава сметка, че всичко в своя живот дължи на родителите си, и затова отделя повече време на мама.

Милчев смята, че родителите заслужават да усещат благодарността на децата си във всеки момент. Майката на Годжи е от Враца, но се задомява в Криводол, който става неин втори дом.

Годжи пък признава, че усеща тъга, когато е там, гледайки отрудените хора, които едва свързват двата края, но и щастлив… близко до корените.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар