Home » Полезно » Ето как метлата може да ви помогне срещу негативната енергия!
Ето как метлата може да ви помогне срещу негативната енергия!

Ето как метлата може да ви помогне срещу негативната енергия!

Сподели новината

По-рано, метлата имала специално, свещено значение. С нейните сили хората прогонвали злите сили, спасявали се от неприятности, измитали безпаричието.

Има много суеверия за метлата, която нашите предци използвали за привличане на богатство и благополучие в къщата.

Как да изчистим дома си от негативизма, болестите и негативната енергия:

На смаляваща се Луна изметете къщата с метла, фокусирайки се върху всички отпадъци на входа, точно на прага. Прагът се счита за границата между два свята. Съберете отпадъците с лопата и ги изхвърлете в пакет, след това прекрачете прага на дома си, казвайки: “Боклукът в боклука, доброто към добро. Злото е необходимо да се върне обратно там, където е било.” Боклукът изнесете на улицата заедно с метлата. Тръгнете към дома си, без да се обръщате.

Как в миналото привличали пари с помощта на метла?

В старите дни е имало ритуал, чрез който крадели много пари от богатите и успешните хора. За да направите това, вземете една метла, отидете до оградата на човек с късмет и започнете да почиствате пред вратата му, казвайки: “Вашият късмет себе си обръща”. Събраният боклук изхвърлете във вашата кофа за боклук. Остатъците трябва да “преспят” една нощ в дома ви. След това можете да ги изхвърлите. Разбира се, да привлечете късмета си по такъв начин, едва ли е възможно. Но печеленето на малко късмет, без да навредите на щастливия ви съсед, е реалистично.

В кои дни да чистите, за да привлечете пари:

Ако искате да получите пари, популярната мъдрост препоръчва да вземете предвид при почистването следните дни от седмицата:

В понеделник – можете да загубите пари.

Вторник – можете да намерите пари. На този ден, благодарение на миналогодишните усилия можете да намерите пари за черни дни или изгубени пари.

В сряда – търговията ще ви се получава с лекота. Изметете пода в този ден и можете да привлечете късмет в бизнеса и продажбите.

В четвъртък изметете липсата на пари. За да направите това, отворете всички прозорци, енергийните загуби и бедност от пода, биха могли да избягат през прозореца.

В петък – губят се пари.

В събота – събират се пари.

В неделя – проблеми. Този ден не е предназначен за почистване.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар