Home » Скандално » Кали отсече: За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпак
Кали отсече: За мен мъж който не печели добре е търтей и тъпак

Кали отсече: За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпак

Сподели новината

Кали проговори за настоящите отношения с бащата на третото си дете – Владимир. Поп фолк изпълнителката сподели, че не е очаквала такова поведението от него и още веднъж потвърди, че правата за общия им син Александър ще се решават в съда по искане на Владимир.

„Влади пръв прояви своите претенции. И аз ще постъпя така. Страшна тъпотия е, че се налага“, казва певицата.

Кали нарича лъжа, това, че не дава Александър на баща му. „Ето една от лъжите – Влади писа и говори къде ли не, че не съм му давала да вижда детето. Няма такова нещо! През последния месец Алекс повече време е бил при него и баба си по бащина линия, отколкото при мен. Във всеки един момент съм им го давала.

Страстна любовна афера с млада актриса за малко да провали брака на Калин Сърменов

Макар че Влади не го заслужава, защото ръси лъжи по мой адрес. Противоречи си непрекъснато. Уж нямало да говори за майката на детето си, щял да казва добро или нищо, а пък изсипва една торба помия по мен и по трети лица по вестниците и зарежда жълтите издания със снимки“, възмущава се поп фолк изпълнителката на думите на бившия си, пише „Уикенд“.

Изисквания

Кали споделя също, че би искала мъжът до нея да е заможен, за да може да се грижи за семейството. „Не бих предала сърцето, любовта и тялото си за пари. Но, разбира се, предпочитам човекът до мен да е успешен и заможен, да има възможност да се грижи за семейството си. За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпак. Нормално е да бъдеш с някой умен, нали? Е, има и мъже, на които просто са им се случили нещата, отнякъде им се изсипало…“, казва Кали.

Поп фолк изпълнителката разкрива също, че в момента цялото семейство е много добре и че майка й е тази, която е плътно до нея и й помага в грижите за синовете й. Кали споделя, също, че най-големият й син вече си има приятелка и се отделя от нея, но тя се надява, че ще се разбира с бъдещите си снахи.

„Добре е мама. Чудесна е, винаги е плътно до мен и много ми помага. Окей сме всички. Големият ми син все повече и повече се отлюспва от мен. Върви по негов самостоятелен път като един истински мъж, какъвто винаги съм искала да го видя. Здрав, голям, пораснал и отговорен! Има си приятелка и все по-малко е с майка си.

Но аз не съм ревнива. Далеч съм от жените, които казват на синовете си какво да правят и коя да обичат, как да си изживяват щастието. Която и девойка да доведе някое от децата ми, ще бъда и нейна майка. Радвам се на всичко, което ми поднася животът. Едното са уроци, другото – награди“, казва Кали, предава ХотАрена.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар