Home » Клюки » Вижте палата на Венелин Петков в Бистрица (СНИМКИ)
Вижте палата на Венелин Петков в Бистрица (СНИМКИ)

Вижте палата на Венелин Петков в Бистрица (СНИМКИ)

Шефът на новините в Би Ти Ви живее в баровската къща с Николета Маданска, видя Скандални

Половинката на Венелин Петков – спортната журналистка Николета Маданска, най-после потвърди, че двамата живеят на семейни начала, като публикува снимки от къщата на Петков в Бистрица.

От фотосите се вижда, че дворът на палата е просторен, а пътечките са облицовани със скъп камък. Зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя красят градината, обградена с двуметрова плътна ограда, която да пази Петков и любимата му от любопитните погледи на комшиите.

Официалният ремонт на имота приключил едва през миналата година, разкриват колеги на журналиста от Би Ти Ви, така че той все още се водел новодомец и съвсем наскоро черпил за нова къща.

Строежът обаче бил започнал още през 2017 г., когато Петков се опаричил и решил да смени тясната квартира в стара кооперация на столичната ул. „Иван Асен“ с палат по негов проект насред чистия въздух и природата в Бистрица. С

ъседи на бившия водещ на новините издават, че къщата му била на два етажа и от нея лъхал лукс. Той и годеницата му Николета обаче бранели личното си пространство всячески и дори най-любопитните съседи не можели да хвърлят поглед върху цялостния облик на дома им.

Не е никак чудно, че Венелин е успял да си позволи разходите по проектирането, строежа и обзавеждането на подобен тип лукс имот, тъй като през последните години той е един от най-високоплатените телевизионери у нас.

Като шеф на отдел „Новини и актуални предавания“ в Би Ти Ви Петков се разписвал срещу 15 до 20 хиляди лева месечна заплата, като крупната сума варирала в зависимост от бонусите, които му се полагали, разкриват бдителни негови колеги.

48-годишният журналист избрал Бистрица заради спокойствието и възможността за разходки в региона, който е особено желан от младите родители с финансови възможности. От няколко месеца насам усилено се говори, че с Николета Маданска очакват първо дете, а честите ѝ отсъствия от спортната емисия само подклаждат допълнително огъня.

Фината журналистка обаче не издава дали ще става майка или не. В палата в Бистрица тя и 48-годишният Венелин засега съжителстват само с нейното куче, но скоро членовете на семейството може и да се увеличат.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар