Home » Здраве » Десетки жени регулираха щитовидната си жлеза за 2 месеца с тази рецепта и казват, че живеят нов живот (как не сме знаели)
Десетки жени регулираха щитовидната си жлеза за 2 месеца

Десетки жени регулираха щитовидната си жлеза за 2 месеца с тази рецепта и казват, че живеят нов живот (как не сме знаели)

Сподели новината

Щитовидната жлеза ми е съвсем нормална вече и то само след два месеца!

Проблемите с щитовидната жлеза са кошмар за все повече жени. В наши дни, в следствие на стреса, мръсния въздух, некачествената храна и още, и още…, възрастовата граница на заболяванията на жлезата става все по-ниска.

Знаем, че проблемите с щитовидната жлеза влияят буквално на целия организъм и всичките ни органи. Те засягат храносмилането, обмяната на веществата, апетита, кожата, косата, ноктите, кръвообращението и редица други.

Оказа се обаче, че има рецепта, която много от нас не са знаели досега (признаваме си, че и ние я чуваме за първи път). С нейна помощ обаче щитовидната жлеза възстановява нормалните си функции след само два месеца.

Изпробвали този лек, дами като Павлина Нейчева и Яница Николова от Варна казват, че като че ли живеят нов живот. За по-сигурно не се доверили само на личните си усещания, а отишли и на ултразвук. Който отчел напълно нормална и правилно функционираща щитовидна жлеза.

Не знаем дали е чудо, или огромната сила на природата, която кой знае защо още подценяваме, но ето я рецептата, ако искате да я опитате и вие.

За целта са нужни съвсем малко неща като мед, елда и орехови ядки. И трите съставки трябва да се смесят задължително в много чист емайлов съд като първо смиламе една чаша елда до съвсем хомогенно състояние.

Важно е да се знае, че не бива да се използва брашно от елда, защото липсата на черупките на елдата в него губи от лечебната си сила. Ореховите ядки също се натрошават хубаво, почти до прах. След което се смесват с елдата и се заливат с мед. Количеството на трите продукта трябва да бъде едно и също.

Щом е вече готова, сместа се прехвърля в стъклен буркан и се затваря хубаво. От нея приемаме три пъти на ден преди хранене по една лъжица и това продължава цял един месец.

Другото важно условие е, че от същата смес веднъж седмично се храним цял ден. Ядем 24 часа само това и не приемаме нищо друго, освен вода. Това нещо го правим два месеца – месец лъжичка всеки ден и два месеца по един ден в седмицата само на сместа.

Щитовидната жлеза ще ви бъде благодарна.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар