Home » Свят » Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеят! 11 години по-късно изглежда така и има 33 милиона долара (СНИМКИ/ВИДЕО)
Когато излезе на сцената всички започнаха да се смеят!

Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеят! 11 години по-късно изглежда така и има 33 милиона долара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сподели новината

Когато излязла на сцената, всички започнали да се смеят, мислейки, че жената ще се злепостави, особено след като заявила, че е на 47 години и планира да стане певица.

Но когато Сюзън започнала да пее, оставила всички с отворена уста. Сюзън Бойл се явила в британското шоу за таланти „Britain’s Got Talent“. С пълна самоувереност тя започна да пее и не обърна внимание на журито и публиката, които й се смеели.

Когато излезе на сцената, всички започнаха да се смеятНо много скоро изражението на лицата им се променило.  Сюзън се появи в шоуто през 2009 г., така че тя останала вдъхновение и пример, че годините са само цифра и че талантът трябва да се цени.


Междувременно Сюзън пяла на Барак Обама и британската кралица, дори и на папата и е спечелила повече от седем милиона долара.

След това се издигнала в кариерата си, на възраст 53 години. По-късно обаче болестта и смъртта на сестра й я разтърсват много. Поради тези причини бавно се оттегля от обществото. Както бе казала по-рано, тя не иска да присъства постоянно в обществото.

Сюзън БойлНейното богатство се оценява на 33 млн.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар