Home » Скандално » Лекар: Кунчев и Щабът лъжат! Цялата афера с K-19 беше да се вкарат милиони в 5-6 болници
Лекар: Кунчев и Щабът лъжат! Цялата афера с K-19 беше да се вкарат милиони в 5-6 болници

Лекар: Кунчев и Щабът лъжат! Цялата афера с K-19 беше да се вкарат милиони в 5-6 болници

Сподели новината

С гневен пост във Фейсбук избухна д-р Георги Тодоров. Повод за това стана интервюто на Главния държавен санитарен инспектор и член на НОЩ Ангел Кунчев по БНР тази сутрин.

Ето целият текст, без редакторска намеса.

Преди около 20 минути днес, Главния държавен санитарен инспектор и член на НОЩ Ангел Кунчев заяви, по БНР-Хоризонт, следните глупости, неистини и говорещи за непрофесионалното му предишно и сегашно поведение на този пост.

1. Вируса КоВ2 бил много подобен на вируса на СПИн -ХИВ по структура на гените си, защото се повтаряли секвенции в РНК – това е пълна глупост , при всички РНК вируси, поради късата им стравнителна генетична верига има такива повторения, това не ги прави подобни, Опитва се да плаши, с друг РНК вирус! Елементарно Кунчев, не мина номера.

2. 300000 починали от 6250000 заразени – Кунчев смешен си тази година не починаха толкова с грип или от грип, но миналата бяха над 550 000 в света. Не разчитай на страха на хората от големи числа, при други болести са по-големи!

3. Нито дума за СЗО и техния чутовен провал!

4. Ранно прилагане на мерките, да но за адекватността им и резултата нито дума, прогнозите ви- 0 покритие.

5. Оплюване на някои частни болници и оправдание , че нарушавахте закона за равнопоставеност, скриване зад страха, на това да налеете огромни пари в 5-6 болници така скривайки дълговете им с нашите данъци и стрес тест за системата, но със стрес върху Извънболничната помощ, проваляйки я и фаворзиране на директорите на задлъжнялите болници, определено с крадлив уклон.

6. Не е плашещо да живеем с мерките, заяви лицето Кунчев, и маските да седим с тях, които пазят от това да не те познаят кой си, и от нищо друго, плашещо звучи, че това ще отшуми след 2-3 месеца, и абсолютно непрофесионално е да смяташ че зооантропонозите могат да се превърнат в нещо сериозно като масовост. Това в България никога не е почвало, но целта на този човек е друга.

7. ИИИИ черешката на тортата …. Аз съм сигурен , че тази година заради мерките , ще намалеят и други заразни заболявания защото си мием ръцете и спазваме по-добре хигиената“ – Кунчев

Това е чисто признание, че досега този човек е считал сънародниците си за мръсни и нечистоплътни и признава, от друга страна, че нищо не е направил досега за подобряване на здравната и хигиенна култура в страната, нещо което му е пряко задължение, а се е разхождал само по конференции из света за сметка на данъкоплатците – посетил е за наша сметка над 50 страни за последните 18 години! Най-големия екскурзиант сред докторите и най-голям доктор сред екскурзиантите в България.

Неадекватни, противоречиви и мизантропски мерки на уплашени хора! Уплашени от собственото си невежество и от невъзможността да носят отговорност.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 7 Average: 4.4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар