Home » Полезно » Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!
Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!

Ритуал с яйце за пари и щастие от Ванга! Проверено!

Сподели новината

Ритуал с яйце за пари и щастие

Наистина ми помогна много! Ако знаех, че всичко е толкова просто, щях да го направя отдавна!

Добър ритуал с яйце за пари. Дори не подозирах, че такова нещо е възможно! Помогна ми много, затова го споделям с другите.

Не става въпрос за милиони, но за съвсем прилична сума. Предайте този ритуал нататък и Бог ще ви помогне в делата ви. Успех!

Ритуалът за пари и богат живот може да се направи по много начини. Това е бърз и лесен начин да го направите.

За да поправите финансовото си положение, можете да използвате този ритуал, като прочетете определен текст на яйцето. Освен това е възможно да се коригира финансовата ситуация дори и за тези, които изобщо нямат пари.

Необходими са ви едно яйце, три монети от 10 стотинки и три свещи, купени от църквата в навечерието на ритуала.

Монетите трябва да бъдат поставени в триъгълен съд с обратната страна надолу, поставете и църковни свещи, а в центъра яйцето. След това запалете свещите и трябва да кажете точно 33 пъти думите:

„Бялата кокошка снесе яйце на чиста поляна, яйце на богатството. И който вземе това яйце и го изяде, той ще стане богат и повече няма да знае що е беда. По полянката аз, Божият раб вървях, намерих яйцето, изядох го и благодарих на нашия Господ за изпратения подарък. Сега богатството няма да ме напусне. Амин.”

След това поставете трите свещи на печката, изсипете студена вода в тенджера и сварете яйцето. Счупете го в челото си, като кажете: “Чупя това яйце за себе си, възползвам се от всичките му ползи.”

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар