Home » Полезно » Кухня по проект у дома за осъществяване на интериорните мечти
Кухня по проект у дома за осъществяване на интериорните мечти

Кухня по проект у дома за осъществяване на интериорните мечти

Сподели новината

Да има красива и функционална кухня е мечта за всяка домакиня – определено считаме, че обзавеждането на новия дом е начинание, което кара всеки да даде старт на своето вдъхновение.

Обикновено обаче обиколката по мебелните магазини не рядко ни оставя разочаровани – неспособността да открием онази кухня, за която винаги сме мечтали, е способна да ни обезвери. Добрата новина е, че няма да ни се налага да продължим с обиколките за дълго – често отговорът се крие в създаването на кухня по проект.

Кухня по индивидуален проект – сигурният начин за създаване на прекрасен интериор

Да изберем кухня по индивидуален проект за своя дом открива доста перспективи, които никак не са за пренебрегване. Създаването на такъв тип кухня стриктно следва собствените ни изисквания по отношение на стила, използваните материали и цветовото оформление, на което ще изберем да заложим.

Разбира се, съветите и помощта на интериорните дизайнери са неотменими. Консултацията с тях ще ни даде ценни насоки, а, от друга страна, те ще се ръководят от собствените ни изисквания. Така крайният резултат ще е наистина задоволителен и успешен.

Кухня по индивидуална поръчка е блестящо решение за онези, които биха желали да следват специфична интериорна линия в обзавеждането си. Ако например искате лилавият цвят категорично да присъства в мебелите, то е малко вероятно да откриете такъв тип кухня в стандартните мебелни магазини. Поръчковият вариант ви позволява вашата бъдеща кухня да бъде създадена в цветовете, които самите вие желаете.

По сходен начин стои и въпросът с материалите – всяка поръчкова кухня ви дава възможност сами да изберете материала, от който да бъде изградена тя. Мажоритетът от клиентите спират своя избор върху ПДЧ И МДФ за корпусите, но пък онези от вас, които са решили да направят по-голяма инвестиция и да си осигурят надеждна и качествена кухня за години напред, обикновено избират кухня от масив. Във всички случаи именно вие ще сте човекът, който да навигира дизайнерския екип – често при работа върху кухня по индивидуален проект се правят консултации в хода на осъществяването му. Заедно с интериорните специалисти ще решавате на какви концепции да заложите, както и кои ще са стиловете, които най-добре ще прилягат на вашето жилище.

Направата на кухня по проект дава възможност за интегриране на множество функционалности, тъй като вие най-добре познавате собствените си домакински нужди. Така, ако са ви необходими повече чекмеджета за съхранение например, ще заложите основно на тях при направата на вашата кухня. Ако пък предпочитате да спестите място и държите на изчистения и елегантен дизайн, то вградените уреди се явяват най-добрата опция за вас.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар