Home » Свят » Майка намери на елхата необичайна играчка, която ще всее ужас във всеки
Майка намери на елхата необичайна играчка която ще всее ужас във всеки

Майка намери на елхата необичайна играчка, която ще всее ужас във всеки

Сподели новината

Майката на три деца Рейчъл Лия Джаксън от Сидни, Австралия, се завърнала у дома и изведнъж чула дъщеря си да крещи.

Тя хукнала да разбере за какво става въпрос, но не разбрала веднага причината за уплахата на детето. След това тя погледнала украсената елха и намерила на нея нова играчка, от която на човек му се иска да бяга далеч.

На елхата имало зелена дървесна змия, която с любопитство гледала уплашените хора. За щастие тази змия не е опасна за хората. Рейчъл била изненадана, че влечугото е избрало толкова странно място за почивка, но като цяло присъствието на неканения гост не я удивило в крайна степен. Всъщност за Австралия змиите, които пълзят свободно, където си поискат, са нещо обичайно.

Първо жената помолила съседката си да й помогне с живата играчка за коледното дърво, но тя, като видяла влечуго на елхата, изкрещяла и избягала. Очевидно не всички австралийци имат стоманени нерви. След това Рейчъл информира Службата за дивата природа за своя зелен гост.

“Обадих се на Службата за дива природа в Сидни, за да дойдат и да вземат змията. След това просто стоях и я гледах 40 минути, за да не избяга никъде”, разказва Рейчъл. В крайна сметка змията била хваната и жената за пореден път си помислила, че в родината й във Великобритания никога не е срещала подобно нещо.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар