Home » България » Стана ясно кои са жертвите на тройното убийство във Варна, ликвидирани са с картечен пистолет
Стана ясно кои са жертвите на тройното убийство във Варна ликвидирани са с картечен пистолет

Стана ясно кои са жертвите на тройното убийство във Варна, ликвидирани са с картечен пистолет

Сподели новината

Трима са намерените убити в блок на ул. „Македония“ във Варна. Това са българският гражданин с инициали Д.Г. на 40 години, Д.П. – жена на 23 години, също българка, както и шведски гражданин Н.Л. на 41.

За момента не е установен извършителят на тежкото престъпление, това каза Окръжният прокурор на Варна – Красимир Конов.

Сигнал за стрелбата е бил подаден около 10:15 часа днес. На мястото са намерени автомат и три пистолета – боен и преправени газови. Разследването на случая продължава, разпитват се свидетели, съобщи Конов. Той отказа да коментира дали извършителят е избягал от местопрестъплението.

От тримата убити единствено за българският гражданин е установено, че е имал криминална проява – хулиганство през 2004 година. Подадено е искане за проверка и на шведския гражданин. Апартаментът, около който са станали убийствата, е бил взет под наем от българин, каза още прокурорът.

Няма данни да е имало любовни отношения между убитите.

Апартаментът, в който днес бе извършено тройно убийство във Варна, е собственост на шведски гражданин. Сигналът за жестокото престъпление е подаден минути преди 11 часа.  По неофициална информация става въпрос за стрелба, предаде Блиц.

Живеещи в блока са чули няколко изстрела. Съседка разказа, че жилището, в което е станало тройното убийство, е имало наематели.

Стреляно е с картечен пистолет.

Съседите често подавали сигнали в полицията заради шумните партита в апартамента, информира БНТ.

Позовавайки се живущи в близост Moreto.net съобщава, че в момента на престрелката в жилището е имало още двама души, а млада жена е успяла да избяга, скачайки през терасата. Отведена е от екип на „Спешна помощ“.

В момента полицията извършва оглед.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 3]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар