Home » Клюки » Алекс Петканова откровено за корекциите си, вижте я преди тях / СНИМКИ И ВИДЕО /
Алекс Петканова откровено за корекциите си вижте я преди тях / СНИМКИ И ВИДЕО /

Алекс Петканова откровено за корекциите си, вижте я преди тях / СНИМКИ И ВИДЕО /

Сподели новината

Половинката на Лудия репортер – Александра Петканова, неведнъж е била сочена за една от най-привлекателните жени в страната ни, надарена с горещ сексапил, който сякаш автоматично привлича всички погледи към нея. Тя обаче никога не е пазила в тайна, че хубавата ѝ визия до известна степен се дължи на козметични корекции, на които се е подложила през годините.

Може би именно нейната откровеност е спечелила симпатиите на общо 453-те хиляди души, решили да последват страницата ѝ в Инстаграм. Разбира се, тази цифра нараства с всеки изминал ден, превръщайки я в истинска звезда в платформата, както и влиятелна инфлуенсърка, което макар всеобщия скептицизъм, се оказа доста печеливша работа в последно време, въпреки че не може да се категоризира като истинска професия.

Но да се върнем към Алекс. Преди часове тя за пореден път демонстрира своята искреност, споделяйки повече за разкрасителните процедури, на които се е подложила в миналото. В ново 40-минутно видео, качено в семейната YouTube страницата на Петканови, брюнетката открито обяснява на своите почитатели какви са били мотивите, накарали я в миналото да промени външния си вид. Седнала на дивана в своя дом, облечена в бяло спортно облекло, тя подробно разяснява кога и как е започнало всичко.

По думите ѝ първата стъпка била през 2016 година, когато е уголемила бюста си с на 335 кубика, посредством силиконови импланти, поставени подмускулно. Поводът, поради който се подлага на операцията, е професията ѝ на модел.

„Срещах затруднения при фотосесиите за бански костюми. Самата им чашка не стои добре, ако нямаш хубав или поне някакъв бюст, а аз нямах, бях с много малки гърди. Нуждаех се от промяна на първо място от чисто професионална гледна точка, а на второ – чисто пропорционално, защото структурата на тялото ми е такава, че имам широк ханш, а нагоре бях кокалеста… В крайна сметка тази процедура стана моя фикс-идея и съм горда, че сама изкарах парите си за нея“, разказва Алекс.

В кадрите тя признава, че първият пластичен хирург, при когото е отишла на консултация, е успял да я стресне, показвайки ѝ колко големи импланти иска да ѝ постави. Още от самото начало обаче, тя искала гърдите ѝ да изглеждат максимално естествено, затова се насочила към друг специалист.

Още на следващата година – през 2017-та, бившата участничка във „VIP Brother“ започва да си слага филъри в устните, за да станат по-сочни и плътни. Тя заявява, че докторите, които посещава, категорично ѝ забраняват да си инжектира повече хиалуронова киселина, отколкото е необходимо.

„Слава на Бог, че ме срещна с тези хора, защото ако не беше тяхната реална преценка, сигурно щях да съм се направила на маймуна досега“, признава през смях Петканова.

Освен това, преди половин година преминава и през процедурата „Jawline“, която контурита челюстта чрез по-твърд филър.

Във видеото тя изрично уточнява, че не е пипала скулите си, просто генетически е наследила добрата им костна структура от своя дядо. Въпреки че от известно време насам няколко родни сайта пишат, че е Алекс е променила формата на носа си, тя подчертава, че това не се е случвало, макар да потвърждава, че е го е обмисляла.

   

 

Източник: Дир.БГ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар