Home » България » Доц. Мангъров: Ваксинираните може да развият рак и тежки автоимунни болести! НОЩ ще поеме ли вината?!
Доц. Мангъров: Ваксинираните може да развият рак и тежки автоимунни болести! НОЩ ще поеме ли вината?!

Доц. Мангъров: Ваксинираните може да развият рак и тежки автоимунни болести! НОЩ ще поеме ли вината?!

Сподели новината

Доц. Атанас Мангъров обясни чисто научно огромния риск от поставянето на тази ваксина!

Поставянето на Ковид ваксината може да доведе до много по-ужасяващи и необратими последици от самото заразяване с вируса. В това е убеден доц. Атанас Мангъров, който изложи мнението си чисто професионално и с научни доводи.

Доц. Атанас Мангъров оповести огромната опасност от ваксината!

Той не скри риска част от ваксинираните да развият тежки автоимунни или онкологични заболявания, месеци или години след поставянето й.

„Твърдя го, не защото съм антиваксър, напротив! Твърдя го, защото ваксината на Пфайзер и Бионтек доказано въвежда чужда РНК в човешките клетки. И на практика ги кара да произвеждат белтъци на Ковид-19. Срещу тях, срещу произведените вече белтъци, се изграждат антителата.

Има обаче куп въпросителни и най-важната от тях е доколко този чужд и непознат генетичен код има онкогенен потенциал, доколко той може да причини необратими и тежки болести?!

Тези неща чисто научно не биха могли да се установят за едни три-четири месеца, това е абсурдно. Нужни са години за такова проучване!

Не се казва също и доколко въпросните белтъци ще доведат до автоимунни заболявания, те са чужди агенти в тялото ни и са много рискови“, обяснява доц. Мангъров.

Той заяви, че се надява тези неща да не се случат, но като лекар с дългогодишна практика и огромен опит е наясно с огромните рискове. И как трябва да се процедира ако наистина ти пука за здравето и живота на хората.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар