Home » Клюки » Данчо от Фермата след шоуто: Още не съм виждал дъщеря си! Обадих се първо на Даяна (Вижте признанията му)
Данчо от Фермата след шоуто: Още не съм виждал дъщеря си!

Данчо от Фермата след шоуто: Още не съм виждал дъщеря си! Обадих се първо на Даяна (Вижте признанията му)

Сподели новината

Данчо от Фермата още не си е върнал доверието на годеницата си Камелия, разбра Скандални

Йордан от „Фермата“ отпадна след битка със Стоян. В предаването „Преди обед“ той разказа повече за участието си и за отношенията си с Даяна Ханджиева.

„Не съм го подценил Стоян. Поздравления за наистина мъжката битка. Стоян беше изключително достоен съперник“, каза Данчо. „Чисто психологически загубих. Стоян в 10 от 11 битки ще го бия винаги. Но не сега“, допълни той. „Виждам много неща, които бих желал да променя в мен, въпреки че съм на 40 години. Например, да бъда много по-сдържан и много по-търпелив“, сподели още Данчо.

„Когато имаш симпатии към един човек, в тази затворена среда нещата се случват по съвсем различен начин. Много малко хора могат да го разберат – единствено хората, които са били вътре и поставени в такава ситуация. Само те могат да разберат защо човек се държи по подобен начин. Навън аз не бих се държал по подобен начин“, разказа той. „Аз се влюбих в Даяна. Бях готов да зарежа всичко с Камелия наистина. Не се чувствам по никакъв начин балък“, допълни Йордан.

„За мен най-важното нещо, което спечелих от „Фермата“, е Даяна като приятел. Тя е много истински човек. Голяма рядкост са такива хора“, сподели той.

След напускането на „Фермата“ той първо се обажда на шофьор, който да го вземе.

„След това се обадих на Даяна. Камелия ме посрещна нормално. В прекрасни взаимоотношения сме с Камелия. Доверието едва ли съм си върнал у нея“, каза Данчо и не пожела да разкрие дали двамата са все още заедно. Той не е виждал и дъщеря си след излизането, тъй като малката Янка не живее в България и общуват основно онлайн.

„Не съм влюбен в Даяна, да речем – много добри приятели сме. Спечелих още повече приятели след „Фермата“, допълни той.

„Пожелавам на всички политици да бъдат толкова отворени и да умеят да показват слабостите си, защото това показва, че сме истински хора. Аз винаги съм бил истински и откровен“, каза Данчо, който е общински съветник.

Източник: Клюки

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар