Home » Клюки » Емануела захапа Цитиридката: Жалък имитатор на Слави! Псевдо шоуто ти е провал! (Вижте как го реди)
Емануела захапа Цитиридката: Жалък имитатор на Слави!

Емануела захапа Цитиридката: Жалък имитатор на Слави! Псевдо шоуто ти е провал! (Вижте как го реди)

Сподели новината

Вместо на война с някоя колежка, Емануела предприе атака срещу телевизионния водещ Николаос Цитиридис, видя Скандални.

Феновете на фолк звездата останаха озадачени, след като видяха един от последните й постове в социалната мрежа, адресиран до гологлавия комик. Изпълнителката засече младока на болната му тема, а именно имитацията на шоуто му с това на ветерана Слави Трифонов.

„Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов, може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото Аз уважавам оригинала, и не се занимавам с бледи копия! Напъните Ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ“, отвори голямата уста Емануела.

Постът й продължи да хапе и екипа на новоизлюпения шоумен, с което подсказа и каква е основната причина за нападките й. Ето какво още каза тя:

„Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване.

Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас… Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си, се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии интереси.

ОК, изпълнявайте поръчките си, и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но НЕ НА МОЙ ГРЪБ, и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми !!!#бтв“, гласи постът на Емануела във фейсбук, пише hotnews.bg.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар