Home » Свят » ТОП инфекционист от Франция: Хора, спрете с тази ваксина, ние не сме опитни зайчета!
ТОП инфекционист от Франция: Хора спрете с тази ваксина ние не сме опитни зайчета!

ТОП инфекционист от Франция: Хора, спрете с тази ваксина, ние не сме опитни зайчета!

Сподели новината

Проф. Кристиан Перон заяви твърдо, че никога не е бил антиваксър, но сега положението е крайно съмнително!

„Спрете тази ваксина! Спрете този план! Луи Пастьор се обръща в гроба си! Хората не са опитни мишки и морски свинчета“, това заяви гласно прочутият проф. Кристиан Перон.

Проф. Кристиан Перон е потресен от този чудовищен план

Медикът оглавява отделението по инфекциозни болести в известната френска болница „Гарчес“. И натъртва на факта, че никога в живота си досега не е бил против ваксините. Тъкмо обратното – насърчавал е хората и е настоявал за прилагането на много от тях.

Този път обаче не е така. Професорът е на коренно противоположно мнение за Ковид ваксината, последиците от която могат да бъдат фатални за много хора, разбра Скандални.

Проф. Кристиан Перон

„Тези ваксини не само ще променят нашето ДНК, но ще променят и това на нашите поколения. Това са продукти за генна терапия, а не ваксини. Казвам го и заставам зад думите с името, опита и кариерата си!

Какво ще правим ако клетките на някои от хората, които бъдат ваксинирани, започнат да образуват прекалено количество вирусни съединения?! Това ще бъде кошмар!

Първите от тези ваксини ще бъдат с РНК, но са налице и проекти с ДНК. По правило в клетките на човек съобщението се праща от ДНК към РНК, но е напълно възможно да стане и обратното.

Тогава РНК, която е чужда на организма ни, но инжектирана в него, може да спокойно да кодира чужда ДНК, която да се интегрира в хромозомите ни“, обяснява проф. Кристиан Перон, предава spisanie8.bg.

И алармира, че тези, които лъжливо наричат този план „ваксина“, де факто си играят с генни терапии. „Не искаме да сме ГМО, не искаме да ни превръщат в царевица и домати. Това е позор, срам, престъпление!“, изригна лекарят.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 10 Average: 4.3]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар