Home » Скандално » Български професор: Знам целта на коронавируса, казвам ви цялата истина
Български професор: Знам целта на коронавируса казвам ви цялата истина

Български професор: Знам целта на коронавируса, казвам ви цялата истина

Сподели новината

COVID-19 има за цел да скрие срутването на финансовата система, изградена от транснационалния капитал, въоръжен с либералната идеология. Тази система и балоните в банковата система гръмнаха.

Това заяви експертът по борба с тероризма и дипломат проф. Боян Чуков.

Tой подчерта, че повече не може да се печатат долари, за да се запълват дупките. По думите му всичко в бъдеще ще опира до реалното производство.

Проф. Чуков обясни, че темата за коронавируса може да бъде разгледана през две призми – катастрофа, бедствие, но и управляем преход на света, в който живеем.

„Трябва да се започне по-сериозен контрол на населението, защото то започва да не вярва на официалната пропаганда. Търси се предизвикване на глобален конфликт. В момента напрежението между САЩ и Китай и САЩ и Русия нараства експоненциално, но това не се отразява“, коментира той пред bTV.

По думите му наложената карантина води до гражданско недоволство, дори и бунтове. Според него е важно управляващите да намерят баланса.

Проф. Чуков изтъкна, че на редица места по света в момента се наблюдава ескалация на обстановката.

„В Южнокитайско море напрежението расте. Американците искат да сложат свои бази на Гренландия, за да могат да нанасят директни удари по Русия. Руснаците пък правят десанти от 10 хил. км в северните ширини, което е нещо абсолютно ново“, уточни експертът.

Относно спекулациите за здравето на севернокорейският лидер Ким Чен-ун проф. Чуков обясни, че на 22 април севернокорейски медии писали, че Ким Чен-ун предложил на сирийския президент Башар Ал-Асад бартер – крилати ракети земя-земя срещу определена бройка изтребители МиГ-31. Също така севернокорейският лидер предложил двете страни да си сътрудничат в съвместна космическа програма, която да служи за военни цели.

„Френски сайт, близък до тайните служби, посочва Националния фонд за подкрепа на демокрацията – NED, който е инструмент на дълбоката държава, чиито спонсори са Сорос, Болтън, Буш, големите американски банки, „Бритиш Петролеум“, посочи той.

„Виждате как може с един източник на информация с добри разклонения в света в медиите да се получи тази инсинуация“, продължи експертът.

Той подчерта, че зад кадър остава растящия конфликт между Пхенян и Сеул. Според него американски разузнавателни самолети летят все по-близо до границата на Северна Корея, а корейски МиГ-ове ги пресрещат по-реактивно и се доближават до тях.

„Също така САЩ са изтеглили бомбардировачите „Боинг“ Б-52 от военната база в Гуам, която се намира в обсега на ракетите на Пхенян“, продължи проф. Чуков.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар