Home » Полезно » ИЗУМИТЕЛНО: Български професор разкри как се убива коронавирусът за две секунди
ИЗУМИТЕЛНО: Български професор разкри как се убива коронавирусът за две секунди

ИЗУМИТЕЛНО: Български професор разкри как се убива коронавирусът за две секунди

Сподели новината

Системите за озониране, които разработваме от години, могат да са част от лечението на коронавируса, смята професорът по електрофизика Жеко Ганев, цитиран от Труд.

От 29 години той ръководи фирмата за физикохимични водни технологии „Елфи Тех” – Стара Загора, която е произвела над 1100 физикохимични пречиствателни станции за страната и света.

Проф. Ганев е критичен към мерките, които се прилагат в Европа за предотвратяването на разпространението на коронавируса и за предпазването на хората от зараза.

„Властите в Китай реагираха много бързо и стратегията им включва няколко елемента. Те правилно разбраха, че трябва да въздействат физически на вируса и направиха това, като до леглото на всеки заболял поставиха инсталация, която на базата на молекулярни сита задържа азота, но освобождава кислорода в помещението.

Така те са постигнали това, че до всяко легло на болен човек има концентрация на кислород, която е около три пъти по-голяма от обичайната. Продължиха с тази идея и с превръщането на този кислород в озон.

А Атомният кислород унищожава коронавируса за 2 секунди“, посочи той.

Източник: periscop

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 12 Average: 4.3]

Сподели новината

About clslavchev

2 comments

Твоят коментар