Home » Скандално » Служител на РЗИ не издържа: Лъже се масово за Covid-19! Само тези три факта ще ви изправят косите…
Служител на РЗИ не издържа: Лъже се масово за Covid-19! Само тези три факта ще ви изправят косите…

Служител на РЗИ не издържа: Лъже се масово за Covid-19! Само тези три факта ще ви изправят косите…

Сподели новината

Служител на столичната РЗИ не издържа на стреса и разкри скандалните схеми пред Skandalni!

Тоталната истерия и паника от хилядите случаи на заразени с Covid-19, които се изнасят в медиите всяка Божа сутрин, накараха дори служители на регионалните здравни инспекции да не издържат.

Такъв е случаят с работещ в столичната РЗИ, който директно разкри схемите за масови лъжи и измами при установяването на „новозаразените“ българи. Думите му са скандални и подпалиха социалната мрежа, където се разпространяват почти мълниеносно.

Всички PCR тестове излизат положителни

„Моля ви, моля ви не си правете PCR тест! Особено ако се чувствате здрави, ако сте добре. Не си правете, защото ще излезете позитивен. Гарантирам ви го!

Дори да не сте заразен от коронавирус, ние винаги ще ви пишем, че сте такъв. Че сте носител на вируса. Веднага ще ви затворим у вас под карантина, заедно с всички хора, с които сте общували. Страшно е. Само ние си знаем какво се случва тук и какво правим всеки ден“, предизвика земетресение с думите си служителят, предава сайтът flagman.bg.

Той прави тези признания пред човек с влиятелна професия и голям брой контакти в София. При това в чисто приятелски и личен разговор, както обяснява разпространилият информацията Владимир Минев.

С далаверите на РЗИ обаче не свършва всичко. Лекар, познат на служителя от инспекцията е поразен от опита, който лично е направил. Той е изпратил за проверка три броя чисто нови и неупотребявани PCR теста. Които се оказали… да – положителни.

„По тях няма никакво ДНК, не е направена натривка, изпратени са чисти. А вижте как се връщат. Припомняме и случаи на хора като певицата Милена Славова, които не са правили изобщо тестове, а им се обаждат да им съобщят, че са положителни“, казва източникът.

Той не отрича, че вирус има и мерките трябва да се спазват стриктно. Но е твърдо против пропагандата с неясна цел, която се разгръща все повече, особено от националните телевизии.

Източник: Портал-21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар