Home » Скандално » Валери Симеонов с остър коментар: Радев е един голям никой, една голяма нула
Валери Симеонов с остър коментар: Радев е един голям никой една голяма нула

Валери Симеонов с остър коментар: Радев е един голям никой, една голяма нула

Сподели новината

„Изборите ще бъдат когато ги насрочи президента. Не бива еднолично без консултации да се взема решение.

Беше недопустимо определянето на дата без да се вземе предвид пандемията и консултация със специалисти, защото предполага събиране на много хора на едно място, пипане на химикалки и машини от много лица“, коментира пред Канал 3 е лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Това ще бъде равносилно на въвличането ни във война, ние ще се изтрепем с гласуването. Трябва време за подготовка на дезинфекцията. Прозира неистово желание за реванш в начинаещия политик Радев, както и силно егоистична амбиция.

Радев е един „голям никой“ по отношение на законодателната власт, една голяма нула. Същия този човек на 3 март се подигра с предупрежденията на здравните специалисти за спазване на мерки, вместо да ги подкрепи, ги иронизира“, заяви Симеонов.

По думите му, най-вероятно на изборите НФСБ ще се яви с ВМРО, но разговори с ГЕРБ не са водени.

„Работят огромни магазини, има профилирани магазини за техника и детски играчки, опашките са човек до човека, това не е ли неспазване на мерките? Само на моловете и ресторантите бяха наложени ограничения. Ами базарите? Софийска община не трябва ли да бъде номинирана за погребален агент на годината?“, сподели той.

„Трябва ми още информация, за да реша дали да се ваксинирам. Притеснява ме, че страната ще бъде управлявана от мащабна коалиция. Никой не може да предвиди какви ще са резултатите от избори, на които хората ще ги е страх за здравето им да отидат да гласуват. Празнувайте в семейна обстановка само с близките си!“, прикани Валери Симеонов.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар