Home » България » Ексклузивно в Скандални: Кубрат Пулев става депутат от ГЕРБ, оглавява листите в София!
Ексклузивно в Скандални: Кубрат Пулев става депутат от ГЕРБ оглавява листите в София!

Ексклузивно в Скандални: Кубрат Пулев става депутат от ГЕРБ, оглавява листите в София!

Сподели новината

След срамната загуба от Антъни Джошуа Кубрат Пулев приключва с професионалния бокс и влиза в политиката чрез шайката ГЕРБ.

Това е най-актуалната версия за съдбата на Кобрата след поредната катастрофа на ринга в събота вечер, обясниха само пред Скандални източници от върховете на властта.

Според информаторите ни вече имало договорка с Бойко Борисов Кобрата да бъде намърдан на избираема позиция в листите на ГЕРБ в София за следващите избори.

Запознати твърдят, че боксьорът с манталитет на уличен побойник ще замести злощастния Калин Вельов, който на няколко пъти влиза и излиза от Народното събрание.

Така излича, че като депутат Кубрат Пулев ще влезе в парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. Политическата клюка носи още, че Пулев получил депутатска оферта и от Слави Трифонов, но хитро отказал, като решил да заложи на сигурното предвид факта, че шайката ГЕРБ все още има някакви избиратели, а и изборните измами са специалитет на управляващата върхушка.

Бойко Борисов пък бил доволен от развоя, защото неговите поддръжници са на път да изгубят София. Затова на премиера от СИК му трябват нови популярни лица, които да изместят фокуса от корумпираните престъпници в обкръжението на Мутрата.

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар