Home » Свят » Путин се изплю в лицето на Америка! Третата Световна война вече е неизбежна
Путин се изплю в лицето на Америка! Третата Световна война вече е неизбежна

Путин се изплю в лицето на Америка! Третата Световна война вече е неизбежна

Сподели новината

Владимир Путин доказа, че не го е страх да отстоява позициите на Русия с цената дори на война!

Русия действа много хитро и се подготвя с всички сили за предстоящата война със САЩ. С идването на Джо Байдън стана ясно, че такава война е въпрос на време, но Владимир Путин вече се е задействал и се опитва да привлече Европа на своя страна.

Русия вербува Германия

Всичко това стана ясно, след като се разбра, че строежът на газопровода „Северен поток – 2“ продължава, въпреки заплахите на САЩ. С него Русия ще доставя газ на Германия, а това е сигурен знак за затопляне на отношенията между двете страни.

Американците в момента са бесни, тъй като Германия не желае да закупи техния доста по-некачествен и скъп газ, а се е спряла на евтиния и с високо качество руски газ. Всичко това е предпоставка за изостряне на отношенията между Европейския съюз и САЩ, понеже Германия е лидерът на ЕС и може да повлече и другите европейски страни към Русия, предава „Франс прес“, цитиран от Агенция „Фокус“.

Всъщност ЕС вече е поел по пътя към сближаване с Русия. Унгария и Полша не пожелаха да си закупят западната ваксина срещу коронавирус, а поръчаха руската, което се възприема като явен знак за тяхното бъдещо напускане на Съюза по примера на Великобритания.

Джо Байдън от години афишира ненавистта си към Русия и Путин. В администрацията си той вече е назначил предимно русофоби, което говори за това, че ще иска да изостри отношенията с руската страна.

Владимир Путин обаче не изглежда притеснен от отношението на Байдън, когото даже не поздрави за победата му на американските избори за президент, и следва руските интереси.

Счита се, че САЩ ще обяви война на Русия през 2021 г., тъй като финансовите загуби на Америка от газта ще са огромни, а и там вярват, че могат да надвият Путин и компания в пряк дуел, за да ги отстранят от Великите сили.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар