Home » България » Стоянчо от Дебелт бил мъртъв от два дни, послесмъртни импулси заблудили близките
Стоянчо от Дебелт бил мъртъв от два дни послесмъртни импулси заблудили близките

Стоянчо от Дебелт бил мъртъв от два дни, послесмъртни импулси заблудили близките

Сподели новината

Днес е направен преглед и е установено, че няма сърдечна дейност.

Малкият Стоянчо от Дебелт, за когото семейството му твърди, че е възкръснал на собственото си погребение, а след това отново починал, е бил мъртъв от два дни, категорични са лекари, запознати със случая.

Те са убедени, че послесмъртни импулси са заблудили близките му, които днес бяха убедени, че детето им е дало признаци на живот минути пред да бъде положено в гроба.

Още вчера е направен преглед, който е потвърдил, че причина за смъртта е кардиологичен проблем на детето, след това тялото е предадено на семейството.

Заради рязката смяна на температури в последните 24 часа – от студено на много топло и отново на студено, тялото тази сутрин е започнало да изпуска въздух, което е объркало родата.

По информация на Флагман.бг минути, след като са получили сигнал лекари са извършили повторен преглед на детето, установено е, че няма сърдечна дейност. Обяснили са на семейството, но явно заради шока, близките му така и не са разбрали каква е ситуацията.

Най-убедена, че Стоянчо е жив била баба му, която била до ковчега, когато тялото помръднало. Тя извикала силно, след това още няколко от близките му погледнали и видели, че тялото мърда.

Семейството в момента решава дали ще положи днес Стоянчо в гроба или ще изчака и утрешния ден, тъй като още вярват, че може да е жив, независимо, че няма сърдечна дейност.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар