Home » Полезно » Закуска за вталяване по време на карантина – хапваш редовно и коремчето вече не напира от панталона:
Закуска за вталяване по време на карантина - хапваш редовно и коремчето вече не напира от панталона:

Закуска за вталяване по време на карантина – хапваш редовно и коремчето вече не напира от панталона:

Сподели новината

Рецептата за тази закуска за отслабване ще се хареса на всички, които са трупнали килограми по време на карантината. Има много неща, които трябва да променим в старите си навици, за да си върнем формата, но много по-лесно ще ни е, ако променим само едно нещо – закуската.

На закуска тялото се събужда за идния ден, поради което е толкова важно да получаваме това, от което се нуждае то, заедно със сутрешната храна. От Скандални Ви предлагаме хранителна и балансирана опция за закуска, чиято редовна консумация значително ще ускори метаболизма, ще укрепи и прочисти храносмилателния тракт.

Закуската трябва да е богата на витамини и минерали. След като ядете тази закуска един месец, ще забележите значително подобрение в състоянието на кожата и цвета на лицето, качеството на косата и ноктите. Можете да загубите до два и половина килограма, ако, разбира се, не увеличите порциите храна, които обикновено консумирате на ден.
Закуска за отслабване

Продукти:

4 супени лъжици овесени ядки
1 супена лъжица кефир или натурално кисело мляко
7  бр. сушени сини сливи
1 с. л.
ленено семе (за предпочитане смляно)
1 чаена лъжичка какао

Приготвяне:

1. По-добре е да приготвите закуската от вечерта. Залейте сливите със 100 мл преварена вода.

2. Смесете какаото, лененото семе и овесените ядки. Добавете кисело мляко към сместа.

3. Смелете сливите и добавете към останалите съставки. След това поставете купата за закуска в хладилника. До сутринта всичко ще набъбне.

закуска със сушени плодове

Идеалната закуска за тези, които искат да отслабнат, са овесените ядки и сушените плодове заедно с ферментиралия млечен продукт. Отличната закуска ще енергизира цялата първа половина на деня и ще подобри храносмилателния процес.

Това ястие вече е сладко, но ако искате, можете да добавите и канела към него. Вкусът ще бъде по-сладък и богат. Канелата също има свойството да инициира метаболитни процеси, но в същото време като подправка е с ниско съдържание на калории.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар