Home » Здраве » Катя от „Ритон“ с уникална рецепта за имунитет
Катя от "Ритон" с уникална рецепта за имунитет

Катя от „Ритон“ с уникална рецепта за имунитет

Сподели новината

Катя от обичания от всички българи дует „Ритон“ даде идея на своите приятели и последователи в социалните мрежи как да подсилят имунната си система във времена, в които именно тя е най-ценното ни оръжие срещу всички видове вируси, които ни атакуват.

Дуетната половинка на Здравко показа нагледно как сама и в изцяло домашни условия си отглежда кълнове от китайския боб мунг, които са готови за консумация само за четири дни.

„Здравейте, приятели, ето една идея от мен, с която да подсилим имунитета си. Това са моите кълнове от китайски боб мунг.

На снимките виждате какво количество се получава от една чаша за кафе от зелените бобчета след четири денонощия на тъмно и топло. Всички ние сме чували за невероятните свойства на тази суперхрана.

Как по време на покълнването, витамините и минералите се увеличават многократно. Освен всичко е и много вкусно. Идеална добавка за салати, задушени манджички, смутита и много други…

Кълнове можем да си произведем в домашни условия и от други семена и варива. Да ви е сладко! Успех!“, написа надарената певица.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар