Home » Свят » НАСА призна сензационно: Извънземните ни предупредиха за Ковид-19!
НАСА призна сензационно: Извънземните ни предупредиха за Ковид-19!

НАСА призна сензационно: Извънземните ни предупредиха за Ковид-19!

Сподели новината

Подробният анализ на електромагнитните излъчвания с извънземен произход е показал, че в началото на есента на миналата година извънземни са предупреждавали човечеството за скоро настъпващата пандемия от Ковид-19, съобщават световните издания.

Професор Нанси Макмюри е разказала, че тя и екипът ѝ са успели да идентифицират серия от сигнали, които са се повтаряли. Те много приличат на извънземен предупредителен сигнал. Тези сигнали са се повтаряли от 4 септември до края на есента на 2019-а.

През цялото това време са записани 17 абсолютно еднакви сигнала. По правило електромагнитните вълни се повтарят изключително рядко, и то случайно. Ако сигналите са с продължителност повече от 4 секунди и се повтарят повече от 10 пъти, това вече не е природно явление, добавила е специалистката от НАСА.

След подробен анализ на сигналите експертите са достигнали до извода, че най-вероятно това наистина е предупредително съобщение. То се основава на някакъв математически език на извънземни, който прилича на морзовата азбука.

Експертите казват също, че не могат да разберат за какво точно се говори в това съобщение. Но по своите характеристики то прилича или на сигнал за бедствие, или на предупреждение. Ако се вземе предвид времето, в което тези сигнали са били записани, тогава можем да предположим, че това е било предупреждение за голямата криза, пред която е изправено човечеството днес – пандемията от коронавирус.

Изследователите добавят, че всеки от записаните сигнали е прихващан от няколко радиотелескопа наведнъж. Това напълно елиминира възможността сигналите да са просто смущения.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар