Home » България » Антония Първанова бие аларма: 5 милиона деца ще умрат заради мерките!
Антония Първанова бие аларма: 5 милиона деца ще умрат заради мерките!

Антония Първанова бие аларма: 5 милиона деца ще умрат заради мерките!

Сподели новината

До края на годината, заради липса на достъп до здравеопазване и до храна ще умрат 5 милиона деца.

Шокиращата прогноза прави непрактикуващата от години педиатърка Антония Първанова в предаване по телевизия „7/8“ на Слави Трифонов преди дни.

Оценката била направена от УНИЦЕФ. Справка на Скандални в официалната страница на световната организация обаче разкрива, че единствената прогноза от там е публикувана на 18 ноември тази година. В нея се обяснява, че за период от следващите 12 месеца може да настъпи смъртта на още до 2 милиона деца, заради прекъснат достъп до различни социални услуги и заради нарастващият риск от недохранване. Но никъде не се споменават ограничителните мерки срещу COVID-19, както Първанова твърди.

„Не се правят аутопсии е друго твърдение“, което Първанова лансира, въпреки че редакцията на Lupa.bg още преди 1 месец проведе разследване с резултат, че това не е вярно и на територията на страната няма изрична забрана за постмортем дисекции, а само препоръка към патолозите да спазват всички мерки, необходими за опазването на здравето и живота им.

Тя обаче продължава да твърди, че не всички починали от коронавируса, всъщност са умрели с него.

„Начинът, по който се отразяват смъртността и заболеваемостта, означава, че в никакъв случай не може да се твърди, че има допълнителна смъртност заради разлики в протоколите“, обяснява тя.

И твърди още, че ваксините, приложени срещу инфлуенца миналата зима, са повишили значително смъртта на най-възрастните в Италия.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар