Home » Скандално » Покана за тайно VIP парти обиколи мрежите! Провокация или истина?
Покана за тайно VIP парти обиколи мрежите! Провокация или истина?

Покана за тайно VIP парти обиколи мрежите! Провокация или истина?

Сподели новината

Споменати са часа и датата на предстоящото парти, но мястото остава в тайна

Тайно VIP Party си организират столичани, но тайната покана попадна в социалните мрежи и предизвика истински фурор сред работещите в ресторантьорския бранш.

Споменати са часа и датата на предстоящото парти, но мястото остава в тайна. 19 декември е датата за забавление, часът е 22:00. От поканата разбираме също, че ще бъдат допускани само хора, притежаващи предварителна покана, пише Glas.bg.

Служителите от бранша се разгневиха, че заради наглостта на единици страда целия бизнес.

“За да работи тарикатът, хиляди хора са без работа и ще откарат поне до март месец без да имат възможност да си изкарат хляба! Ако всички са единни, нещата ще приключат по-рано ” – призова авторката на поста. Други споделят, че е обществена тайна, че се организират частни партита за подбран кръг от клиенти. Малцина подкрепиха идеята да има частни партита. А други се усъмниха в достоверността на поканата предвид елементарната й изработка.

Покана за тайно VIP парти обиколи мрежите! Провокация или истина е тази „покана“, как мислите?

Подобни партита се организират ежедневно. Достъпът до тях е строго ограничен, тайни пароли, кодово почукване и телефонно позвъняване са само част от начините да присъствате на подобно парти. Но малцина могат да се доберат до “ключа” към тези партита. Обикновено вътре цари купен и веселба. Но всеки страничен шум и непознато потропване, светлината от фаровете на автомобил са част от причините, каращи персонал, собственици и клиенти да притаят дъх и да запазят пълна тишина.

Често се случва полицейските проверки да не установят работещо заведение, защото привидно отвън всичко изглежда затворено. А за вход и изход на обекта се използват странични такива.

Преди няколко дни в задната част на столичното заведение “Клуб 35” нахлуха полицейски служители. Те пристигнаха на адреса по сигнал за нарушаване на мерките. В заведението бяха открити 10 души, включително и собствениците. След установените нарушения беше съставен акт на обекта.

Източник: Флагман

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар