Home » Клюки » Сапунка след „Фермата“: Даяна стана първа приятелка с годеницата на Данчо, след като ги раздели
Сапунка след "Фермата": Даяна стана първа приятелка с годеницата на Данчо след като ги раздели

Сапунка след „Фермата“: Даяна стана първа приятелка с годеницата на Данчо, след като ги раздели

Сподели новината

След като месеци наред бяха най-обсъжданите личности във „Фермата“, и Даяна, и Данчо напуснаха риалитито дни преди Големия финал.

Противно на очакванията обаче, отношенията между заформилия се в предаването любовен триъгълник между общинския съветник от Габрово, годеницата му извън шоуто и актрисата, придоби ново измерение след края на риалитито:

Неочакван обрат настъпи в отношенията между двете жени на общинския съветник от Габрово Йордан Белев, който влезе сгоден във „Фермата“, но от там излезе и без годеница, и без мечтаната си жена в лицето на Даяна Ханджиева.

Обаятелната актриса от „Скъпи наследници“ завъртя дотолкова главата на фокусника, че в стопанството той забрави за жената, която го чака в реалния живот.

А тя, въпреки силните чувства към Белев, все пак не пренебрегна достойнството си и му върна годежния пръстен.

Данчо и Камелия

„Камелия е изключително интелигентна жена, която след първоначалния шок и емоции е осъзнала позитивите, които й носи цялата ситуация, и се е възползвала максимално от тях, за което я адмирирам. Дори в момента с нея сме в добри отношения и се чуваме често. Всичко е изгладено, никой не мрази никого“, заява Ханджиева в интервю пред столичен ежедневник.

Даяна коментира и отношенията си с пилота Петър, към когото насочи симпатиите си в последнит седмици преди финала.

„Той е мъж, който си заслужава, но просто химията ни не се получи там. То се усещаше още в началото, че не сме един за друг. След като 2 месеца не сме осъществили контакт, а се случи накрая, със сигурност нещо не е било както трябва. Той е млад, красив мъж с глава на раменете. Флиртът беше много приятен за момента, но никога не съм си представяла, че това нещо може да излезе извън предаването“, обясни Ханджиева.

Даяна и Петър

На влизане във „Фермата“ тя сподели, че се е решила на участие, за да изясни отношенията си с тогавашния си приятел – баскетболиста Кристиян Ставрев. „Той много порасна, може би аз вътрешно съм го прекарала през много катарзисни моменти и вероятно благодарение на тях той израсна като човек.

В момента и двамата достигнахме до нивото, в което може преодолеем цялата болка, която сме си причинили. Днес сме в прекрасни отношения“, твърди фаталната красавица.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар